ŠKORPIJE prave planove, dok STRELČEVE očekuju bitni razgovori

Dnevni horoskop za 18.06.2019.

Ovan
Neko iz bliže okoline izaziva strah i nepoverenje. Sada je potrebno da se oslobodite tih osoba i poradite na svom samopuzdanju.

Bik
Na ivici ste da donesete neku bitnu odluku u vezi sa ljubavnim životom. Budite pažljiviji i oslonite se na intuiciju.

Blizanci
Osećate se izazvano u odnosu na osobu koja vam predstavlja autoritet. Nije momenat da se borite kao na bojnom polju već da zadržite pribranost.

VAGAMA nova nedelja donosi neke neočekivane obrte, a JARČEVIMA puno posla

Rak
U potrazi ste za nekim „svojim mestom“. Potrebna vam je stabilnost,a vi je uporno tražite na pogrešnom mestu.

Lav
Trenutno vas zanima reorganizacija posla i dostupnost pravih informacija. Oslonite se samo na sebe.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 68

Devica
Pazite se sukoba sa kolegama, danas ste specijalno nervozni pa se sve preliva na posao. Partner ili simpatija želi vaše mišljenje.

Vaga
Potrebno je da se pozabavite klijentima na poslu sa što više racionalnosti. Neke poruke vam nisu baš najjasnije pa može doći do nesporazuma.

Škorpija
Muče vas neke sitne nedoumice koje se tiču novca. Pokušavate da napravite jasniji plan i da se njega držite.

Strelac
Iako niste zadovoljni nekim situacijama i ishodima na poslu, u drugoj polovini dana vas očekuje  mirnija situacija. Imaćete neke bitne razgovore.

Jarac
Bolje se osećate nego prethodnih dana, mada su još uvek prisutni momenti ljubomore i opsesije. Dinamično je na poslu, a javlja se i neka nova opcija za napredovanje ili neku novu priliku.

Vodolija
Sami ste sebi preozbiljni pa ne možete da se prepoznate. Opet vas vuče želja za istraživanjem i igranjem, pa postoji mogućnost da upropastite odnos koji je tek počeo.

Ribe
Neobično ste smireni spolja pa niko neprimećuje šta vam se dešava. Razmišljate na koju stranu da se okrenetei pravite velike planove vezane za budućnost.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.