BIKOVI beže od obaveza, a VODOLIJE se brinu zbog novca

Dnevni horoskop za 19.06.2019.

Ovan
Malo ste danas hladniji i nedostupniji, a svoje nezadovoljstvo partnerom ili nekim bitnim klijentom, ne krijete. Provedite neko vreme napolju, van kancelarije i kuće.

Bik
Teško vam je da se uhvatite u koštac sa obavezama i samo odlažete neke bitne korake. Okrenuti ste ka domu i porodici, ništa vas drugo ne zanima.

Blizanci
Potrebno je da budte malo ozbiljniji na poslu tokom dana i obratite pažnju na sugestije nadređenih. Neki član porodice vas „šikanira“ svojim stavovima i nervira vas.

Sa njima SEKS očekujte svakoga dana, o kojim HOROSKOPSKIM ZNACIMA je reč?

Rak
Pravite planove u vezi sa potrošnjom novca, a nove zarade samo što nisu stigle. Sačekajte još malo sa ulaganjima.

Lav
Neka zakašnjenje i odlaganja će probuditi kod vas želju za akcijom. Pazite da nekoga ne uvredite svojim silovitim nastupom.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 68

Devica
Šta god da ste započeli, vaš trud i rad će se isplatiti. Ne gubite volju i želju za uspehom jer nisu odmah vidljivi rezulatati.

Vaga
Ukoliko još niste načisto šta vam se dešava sa zdravljem, sada je pravo vreme da se posvetite toj temi. Neki od pripadnika ovog znaka će biti podložni infekcijama, više nego inače.

Škorpija
Imate dovoljno hrabrosti da kažete sve što mislite, pa čaki ono što nije baš toliko prijatno. Ne razmišljate kako će druga strana to da prihvati.

Strelac
Pokazujete želju za druženjem pa tako i iskoristite ovaj dan. Potrebna vam je površna zabav i smeh, a to pronađite u najbližoj okolini.

Jarac
Dok čekate bitnu poruku razmislite šta propuštate kada je partner u pitanju ili simpatija. Pristupate odnosima prelako i površno.

Vodolija
Kratki ste sa novcem i to vas muči. Danas ne tražite pomoć ni od koga jer ćete naići na izbegavanje i odbijanje.

Ribe
Danas ste romantični I želite svima da pokažete koliko. Ne bi bilo loše da pokažete nekome koliko vam je stalo i započnete nešto neočekivano tom izjavom.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.