LAVOVI moraju da odlože planove, a VODOLIJE da povuku neke granice

Dnevni horoskops za 20.06.2019.

Ovan
Pravite užurbane planove jer želite veću zaradu. Odlično vam ide, ali se ne zalećite se u sve odmah, sačekajte sledeću nedelju.

Bik
Ukoliko uporno upadate u istu zamku u vezi sa partnerom pokušajte nešto da promenite. Pruža vam se šansa za bliskije odnose.

Blizanci
Potražite sagovornike u ljudima koji dele neka vaša mišljenja i ideje. Dan će vam biti malo teži, pa se ne nasedajte na provokacije da ne biste upadali u svađe bez veze.

Rak
Partner postaje komunikativniji, ali sada želi neku dublju i otvoreniju komunikaciju. Otvorite se slobodno, što budete iskreniji biće vam lakše.

VAGAMA nova nedelja donosi neke neočekivane obrte, a JARČEVIMA puno posla

Lav
Šta god da ste planirali odložite. Nije dan za naglosti i promene, danas se samo povucite i budite u drugom planu na poslu i u domu.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 68

Devica
Otvara se mogućnost za nešto novo, posao ili dodatnu zaradu. Pozitivno posmatrate sve, zato i privlačite dobre prilike.

Vaga
Negirate neke potrebe. Kako god posmatrali celu situaciju te nesigurnosti koje gajite mogu da vasm se najružnije obiju o glavu.

Škorpija
Ukoliko budete vi prvi koji inicira nešto unutar veze ili braka dobićete to što želite. Ne zaboravite empatiju u svemu ovome.

Strelac
Ukoliko se i pojavljuje neka nesigurnost, zanemarite je. Sredite malo bolje finansije i obratite pažnju na sopstvenu organizaciju.

Jarac
Dobijate priliku da pokažete koliko i šta umete i znate, a za to će vas i nagraditi. Pripazite na novac, čekaju vas neki troškovi.

Vodolija
Postavite granicu između privatnog i poslovnog. Danas vas očekuju teme koje se tiču finansija i organizacije, a to su polja gde ste najjači.

Ribe
Skupljate bitne informacije i spremajte teren za unapređenje posla i svega što ste planirali. Pripazite na zdravlje, imunitet vam je u padu.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.