Najgrublje osobe nalaze se među ovim HOROSKOPSKIM ZNACIMA!

Mnogi su impulsivni, izgovaraju grube reči i nemaju takta.

Škorpija
Škorpije generalno nemaju svest o tome koliko umeju da povrede partnera, najčešće rečima. Njima je nepoznato taktično iznošenje činjenica uz odabir reči, kao i smireniji nastup. Kada su iziritirani reći će sve što im je na pameti, pri tom nikada neće lagati.

Ovan
Impulsivni Ovan će morati odmah da sve saspe u lice i to u momentu najvećeg besa. Tada ne bira ni glavom ni srcem, a osobu preko puta često ostavi u suzama. Često psuje kada je pod emotivnim nabojem, a najbitnije to što ga sve brzo prođe, pa se izvinjava.

Pogledaj i ove vesti...

Vodolija
Vodolija ne mora da kaže ni reč, ali je dovoljno da napravi dva poteza. Prvi, da potpuno izignoriše partnera u najbitnijem momentu i drugi da na to da zakasneli odgovor koji je hladan i odsečan. Dugo mogu da se prave blesavi i da dovedu do ludila osobu kojoj je stalo.

Devica
Sve analiziraju, mere i samo pronalaze mane. Njihovo najjače oružje kojim vam probodu srce je zvocanje. Svaka sitnica ume da im zaspeta, pa u tom „izlaganju“ izgovaraju „prideve“ koje ne biste voleli da čujete od voljene osobe.

Blizanac
Povređuju lažima i prećutkivanjem. NIkada niste na sigurnom sa njima, a često su skloni izbegavanju suočavanju. Vezama pristupaju nezrelo , a neretko ne shvataju kakvu štetu prave. Lakše će im biti da igraju dvostruke, trostruke igre, nego direktno da istupe.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.