Tokom vikenda STRELČEVI bi trebalo da pokažu emocije, a DEVICE muči neodlučnost

Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23.06.2019.

Ovan
Potencijalno romantičan vikend je pred vama. I slobodni i zauzeti pripadnici znaka žele da provode što više vremena mogu sa partnerima.

Bik
Želite da razumete partnera, ali vam ne ide od ruke. Očekujete priznavanje nekih zasluga. Slobodni Bikovi imaju simpatiju, ali im to nije sad prioritet.

Blizanci
Imate osećaj da vas neko laže, a ne znate odakle vam ti sve. Možda samo preterujete i zaboravljate osnovne stvari.

Rak
Još uvek sve držite na distanci i želite što više informacija. Slobodne Rakove očekuje neko prepucavanje.

Sa njima SEKS očekujte svakoga dana, o kojim HOROSKOPSKIM ZNACIMA je reč?

Lav
Zauzeti čekuju bezrezervnu podršku koja im je potrebna za sve što su osmilsili, ali partner to ne razume. Slobodni pripadnici znaka žele više od simaptije.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 6

Devica
Pretvorili ste se u nemog posmatrača i samo prikupljate informacije. Ne možete da se odlučite šta vam je bitnije, pa slušajte intuiciju.

Vaga
Moguć je dogovor sa partnerom i smirivanje tenzije, ma šta god da se dešava i kako god da vam liči. Slobodne Vage moraju da povrate poverenje neke osobe.

Škorpija
Konačno će biti otkriveno zašto je partner toliko ljubomoran i posesivan. Slobodne čeka hrabar potez priznavanja emocija simpatiji.

Strelac
Izađite iz komforne zone kada su partner i emocije u pitanju, ne ćutite. Ako ste slobodni rizikujte, ta osoba koja vam se sviđa čeka vaš prvi potez.

Jarac
Zauzeti moraju da postave sebe na prvo mesto i da ne dozvole da budu ponovo potisnuti u odnosu. Slobodni će morati da razmisle šta tačno žele, vezu ili avanturu.

Vodolija
Tokom vikenda će biti lakše da objasnite koliko vam je stalo, a uz to je moguć neki neočekivani preokret u pozitivnom smislu. Slobodne očekuje dosta druženja uz poneki flert.

Ribe
Moguće je konačno razrešenje rasprave apropo pitanja slobode unutar veze. Ukoliko ste singl može se desiti nagli ulazak u odnos koji je poprilično ispunjen strašću.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.