RIBE su sebične u partnerskim odnosima, a RAKOVI dobijaju novu priliku da se oproste od prošlosti

Dnevni horoskop za 25.06.2019.

Ovan
Snovi o nekom profesionalnom projektu koji su uključivali nekoga ko se predstavljao kao prijatelj sada lako padaju u vodu. Idite sami u tu pustolovinu, ne čekajte nikoga.

Bik
Dolazi period kompletnog otrežnjenja. Neke iluzije ili ideali koje ste imali u vezi sa nekom osobom sada padaju u vodu i sve vidite mnogo jasnije.

Blizanci
Ili će se povećati blokade kojih niste svesni ili ćete konačno napustiti stare navike. Potrebno je da budete iskreni sa sobom.

Rak
Opet dobijate priliku da se pozdravite sa prošlošću i ostavite taj deo života i priče iza sebe. Krenite slobodno dalje.

Dovoljan je jedan seksualni odnos i oni će se vezati za partnera! Koji su to HOROSKOSPKI ZNACI?

Lav
Sve vam je sada jasnije i u mogućnosti ste da stvarate neki novi put. Kreativnost koja će se odblokirati će vam pomoći da napravite nešto novo i da otklonite sumnje.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 68

Devica
Već dugo vučete osećaj pada energije i nemogućnosti da dajete svemu svoj maksimum. Sada se to menja i moći ćete da se rasteretite tog teškog osećaja.

Vaga
Pojačana vam je kreativnost i to bi trebalo da iskoristite. Nemojte sumnjati u sebe i bežati od sopstvenih mogućnosti koje mogu da vam koriste, specijalno u poslu.

Škorpija
Rešeni ste da budete u svemu savršeni, pa sebi stvarate nepotrebni pritisak. Čuvate neku tajnu koja vas pomalo plaši, a pomalo vam se i dopada.

Strelac
Pomalo se osećate neprijatno na radnom mestu, ali ne brinite, to je samo vaš doživljaj jer vam se ne radi. Neki iznenadni događaj će vam promeniti doživljaj svih dešavanja na radnom mestu.

Jarac
Razmišljate da li događaji mogu da budu još uzbudljiviji, a evo i dogovora- mogu. Prepustite se svemu, konačno je došlo vaših pet minuta.

Vodolija
Imate potrebu da pokažete i dokažete kako ste u pravu, a to mnoge ljuti. Danas niste raspoloženi ni za kakva druženja i viđanja te to vreme iskoristite za odmor.

Ribe
Nema potrebe da požurujete ni sebe ni partnera. Vaša želja da isterate samo ono što vam odgovara iritira drugu stranu i čini je nervoznom pa se stvara nepotrebna distanca.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.