STRELČEVE neko izaziva i to smelo, dok su OVNOVI preosetljivi i traže svađu

Dnevni horosk0p za 26.06.2019.

Ovan
Okrenuti ste ka poslu, a emotivno ste preosetljivi. Ovaj put ne pravite namerno svađu kako biste bili u centru pažnje, već smireno objasnite šta želite.

Bik
Rapoloženi ste za zabavu i smeh pa iskoristite današnje mogućnosti za to. Potrebno vam je da pobegnete od obaveza bar na kratko.

Blizanci
Varirate između potrebe za ljubavlju i apsolutne odbojnosti prema toj temi. Budite iskreni, ako ništa onda prema sebi i priznajte šta vam je zaista potrebno.

Rak
Neki će imati nekih dobitaka, materijalnih i emotivnih. Bitno je da se radujete, koliko god teško bilo pre uspeha.

Najgrublje osobe nalaze se među ovim HOROSKOPSKIM ZNACIMA!

Lav
Okrenuti ste ka praktičnim stvarima koje vam okupiraju ceo dan. Pokušajte da okrenete glavu na neku drugu stranu, na primer, ka suprotnom polu.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 68

Devica
Šta god da radite, vi ste dodatno oprezni, što mnoge čudi s obzirom na to koliko znate da odlutate. Iskoristite svoj šarm, biće vam potreban.

Vaga
Ideje vas obuzimaju, ali vam nedostaje vremena. Posložite i organizujte sve pametnije, očekuje vas još veće ubrzanje na poslovnom planu.

Škorpija
Popravlja vam se status i javlja se želja za širenjem posla. Obavezno konsultujte partnera u vezi sa bilo kojim potezom.

Strelac
Pripremite se za neke škakljive poruke koje ćete dobiti, nećete biti imuni na njih. Neko vas izaziva i to smelo.

Jarac
Preosetljivi ste i skloni preterivanju. Želite sve da iskontrolišete, pa pravite i sebi i drugima problem.

Vodolija
Danas su vam emocije stabilnije pa razmišljate trezvenije i znate kuda da se okrenete. Partner zvoca,  a vi ga ignorišete jer vam ništa nema logike.

Ribe
Vodite izuzetno zanimljive razgovore, jedino što vam smeta je to što se nekako priča širi i ne vidite kraj. Pokušajte da ne odustajete odmah koliko god vam je već pomalo dosadno.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.