Zbog ovih pet razloga mnogi izbegavaju ŠKORPIJE!

Opasni su!

1. Ljubomorni su
Škorpija najviše ceni posvećenost i lojalnost. Ako iz nekog razloga osete da postoji neko drugi ili druga, čuvajte se jer neće prestati da prave dramu oko toga. Nestvarno su posesivni i to je ono što odbija mnoge.

2. Ne može niko da ih slaže
Drugo ime za Škorpiju je detektiv. Oni osećaju i čuju bolje od bilo kog znaka pa mogu da vas „nanjuše“ i pre nego što izgovorite laž. Pošto nekada ovakvo ponašanje prelazi u opsesivnost mnogi beže od njih jer stvaraju ogroman pritisak.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 90

3. Surovo su direktni
Kada su izazvani po pitanju neke teme, a pretoga su ćutali, očekujte neprijatan momenat u kome će vam „sasuti sve u lice“. Bez obzira na okolnosti niakda neće prećutati ono što misle. Ovakvo ponašanje ih svrstava u netaktične i pomalo bezosećajne pa lako stvaraju neprijatelje.

4. Osvetoljubi su
Osvetu spremaju taktički i zaskaču „krivca“ bukvalno kad se niko ne nada. U tom pohodu stradaju svi pa čak i počinilac. Obično razlog za osvetu leži u emotivnom povređivanju i prevari.

5. Misteriozni su
Ovo je najveći problem, ali i magnet. Škorpije su bez sumnje najmisteriozniji znak horoskopa, zato je teško sa njima uspostaviti odnos pun poverenja. Većinu privlači ovaj tajanstveni pristup, ali kasnije i odbija. Popuštaju tek kada shvate da su prihvaćeni, što se obično dešava kada suprotna strana izgubi sve živce.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.