Ova tri HOROSKOPSKA PARA savršeno funkcionišu u ljubavi i seksu!

Kompatibilni su do kraja

Ovan -Vaga
Nežnoj Vagi je uvek potreban neko ko će je voditi kroz život i odlučivati umesto nje, a niko to bolje ne radi od Ovna. Ovan kao prvi znak horoskopa uvek teži da bude  najbolji u bilo kojoj trci, a Vaga to mirno podržava i beskrajno se divi. Na ovnosvku impulsivnu reakciju Vaga reaguje mirno i staloženo što njega automatski smiruje i zbog toga je voli i ceni. Ovaj horoskopski par ima izbalansiranu razmenu emotivne i seksualne energije koja ih čini kombinacijom bez mane.

Da li znate ko je Vaš idealan PARTNER sudeći prema vašem PODZNAKU?

Pogledaj i ove vesti...
1 od 32

Škorpija-Ribe
Svaka energetska i emotivna razmena ovaj par čini nepobedivim kada su intuicija i seks u pitanju. Škorpija voli da poseduje, a Riba uživa u tome. Na neki način možemo ih nazvati kraljevskim parom kada je sado-mazo igra u pitanju. Kada nastupi škorpionska žuta minuta Riba samo lagano prelazi preko toga i pronalazi načine kako da smiri ovaj bes. Niko drugi, sem Škorpije, ne trpi nesigurnosti jedne Ribe sa takvom lakoćom i ljubavlju koju ni sami ne mogu da opišu. Kada Riba padne u svoj očaj  Škorpija je ta koja je vrati u realnost i povuče na pravi put.
Ovaj dvojac ima toliko neverovatan odnos, da su na ivici bizarnog.

Jarac-Devica
Ambiciozni Jarac i praktična Devica uvek nađu sreću zajedno. Jarac je surovo okrenut ka uspehu i karijeri, dok Devica mirno i kalkulantski to podržava. Ono što ih čini jednim od najboljih horoskopskih kombinacija je to da su istrajni bez obzira na koje prepreke nailaze u ljubavi. Svađa ne znači ništa, već samo epizodu, a u svemu tome se fantastično razumeju. Oboje su zavisni o planiranju i striktnom držanju za pravila tako da su emotivne bure veoma retke u njihovom slučaju. Jarac će zaraditi novac, a Devica će imati specijalna ovlaštenja na svim bankovnim računima. Međusobno poverenje je ogromno i ono ih održava u skladnom odnosu.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.