Među ovim HOROSKOPSKIM ZNACIMA kriju se najveći FETIŠARI!

Da li zante ko su?

Ribe
Iako su ljubitelji bizarnog seksa i apsolutni pobornici orgija pripadnici ovog znaka ipak imaju jedan određen fetiš po kom se ističu. Njihova fiksacija je uvek na stopalima i čim uoče lepo uređeno stopalo predigra počinje. Leto i obnažene noge su za njih raj, svi su skoro bosi i polugoli, pa im to budi maštu i diže libido. Ženske pripadnice ovog znaka vole specijalnu obuću i sandale dok muškarci maštaju o dodirima i masaži ženskih stopala.

Rak
Lepo oblikovane, velike, silikonske, podignute, kakve god bile, grudi su san svakog Raka. Prvo što će primetiti je veličina, a potom i oblik. Njihova predigra se sastoji od dodira i poljubaca upravo na ovom mestu i često se ne odavajaju od svog omiljenog para. Dekoltirane majice i haljine su za njih izvor sreće, a još ako mogu da pipnu nema kraja radovanju. Žene Rakovi imaju istaknuto poprsje, dok muškarci ne skidaju poglede sa upadljivih oblina.

Koji to HOROSKOPSKI ZNACI ne mogu da budu u KRES ŠEMI?

Pogledaj i ove vesti...
1 od 39

Vaga
Onako uglađene i fine Vage nikad ne bi javno rekle šta prvo posmatraju na nečijem telu, ali evo mi ćemo vam otkriti tajnu. To je zadnjica. Fenomenalno istaknuta guza je za njih savršenstvo, a uz to imaju specijalno istrenirano oko za procenu. Možete da krijete svoje atribute koliko hoćete, Vaga prvo gleda kako vam stoji suknja otpozadi. Žene preferiraju muškarce sa vrlo zategnutim mišićima ovog dela tela, dok muškarci vole skoro pa savršenu guzu.

Škorpija
Svi već znamo da se među pripadnicima ovog znaka kriju osobe koje imaju veoma veliki libido koji generalno ne kriju. Ono što Škorpija zapravo najviše voli je sam polni organ. Da, dobro ste pročitali. Dakle, dok ne skinu partnera ili partnerku ne mogu da procene da li im se dopada ili ne. Ukoliko im se dopadne ono što vide, ovde uključujemo veličinu, debljinu, dubinu i vlažnost, spremni su da posvete vreme i energiju u zadovoljenju svojih i partnerkinih/partnerovih seksualnih želja.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.