Nedelja pre nama BLIZNACIMA donosi gubitak strpljenja, dok će DEVICE biti snažno izazvane na poslu

Nedeljni horoskop za period od 01. do 08.07.2019.

Ovan
Zbrinuti ste zbog nekih pregovora u vezi sa poslom koje stvaraju pritisak na dnevnom nivou. Smeta vam jedno te isto, a to je jedini način da se dovedete u red zbog svoje lenjosti. Iznenađenje kojim počinje nedelje uticaće na kuću i finansije. Promenite odnos prema partneru, a ako ste singl očekuje vas zanimljiva nedelja sa nekim ko vam je bitan.

Bik
Ubrzaćete se i izvući iz pomalo usporenog ritma odmah na početku nedelje. Iznenadna informacija ili jednostavnija poruka će vam promeniti sve planove, ali to će vam i prijati. Potrebno vam je razbijanje rutine, specijalno na poslu. Zauzeti su raspoloženi za deljenje i razgovor, dok slobodne očekuju neki interesantni pozivi.
Prolazne upale.

Blizanci
Gubite strpljenje i lako pucate, specijalno na nadređene na poslu. Biće vam ovom jako napeta nedelja, pa spremite živce. Ne možete trenutno ništa da iskontrolišete što vam daje osnov da se pravdate i tražite izgovore za nezainteresovanost, spceijalno ako ste u vezi. Slobodni  priželjkuju nešto kratko, trajno i nešto što bi im podiglo samopuzdanje.
Vraćaju vam se stare nezalečene upale.

Rak
Kod vas će biti dinamično baš. Prvo na poslu, pomalo napeto i potrebno  je prilagođavanje nekim novonastalim situacijama. Slobodni  mogu da očekuju vrlo prijatan susret koji će im osvežiti ovaj pomalo težak period. Zauzete očekuje sagledavanje svega u vezi i neko javljanje bitne osobe iz prošlosti. I dalje je imunitet slab i potrebno je više pažnje na polju zdravlja.

Sa njima SEKS očekujte svakoga dana, o kojim HOROSKOPSKIM ZNACIMA je reč?

Lav
Sve je ubrzano kada ste vi u pitanju. Mnogo radite, stižete sve, a telo trpi. Ne zbližavajte se sa kolegama toliko, preti vam neka opasnost od lažnih informacija. Slobodne Vodolije čeka neki nagli i neočekivani obrt od strane osoba o kojima ni ne misle. Ove zauzete mogu da očekuju svađe i nesporazume koje sami započinju.
Opšta napetost i umor.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 16

Devica
Naglim prekidom ili odlaganjem posla će započeti nedelja. Planovi su vam pomalo nejasni i nepotpuni pa će se tako i odvijati sve oko posla. Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju pojavljivanje osobe koje žive malo dalje ili u inostranstvu, vrlo verovatno njima poznatu. Zauzeti će morati da se potrude malo više jer će partner biti neuazustavljiv i nestabilan.
Problemi sa bakterijama.

Vaga
Poslovno imate velike planove, ali vam se mešaju osećanja i mislite da niste do kraja sve osmislili. Pitanje  iz prošlosti se poteže u kući i kroz partnerski odnos. Solo pripadnici znaka tokom nedelje vode zanimljive razgovore koji lako mogu da se pretvore i u prisnost. Imate neke nepredviđene troškove koje vam kvare planove. Bolovi u kičmi.

Škorpija
Želja za promenom je jaka pa ste usredsređeni da sprovedete sve ideje u delo. Malo ste se distancirali od partnera kojem je sada potrebna pažnja i podrška. Slobodni čeznu za druženjem, a ništa ne čine po tom pitanju. Pravite detaljan plan potrošnje novca i čvrsto ste rešeni da ga ispoštujete.
Problemi sa kožom.

Strelac
Opterećenje zbog posla jenjava, a neko iz bliže okoline vam povereva tajnu koja vam unosi nemir. Slobodni razmišljaju o povratku staroj ljubavi, a zauzeti žele da razmrdaju partnera pa makar to značilo da će izazvati dramu.
Novac pristiže naglo dok vam je zdravlje stabilnije.

Jarac
Preumorni ste i skoro da nemate vremena za odmor. Bez obzira da li ste u vezi tokom nedelje ćete vući sve na svoju stranu i borićete se protiv partnerove ljubomore. Slobodni će imati iznandni napad strasti sa osobom koja drugačija od svih do sada. Malo ste rasterećeniji u poslu.
Muči vas želudac.

Vodolija
Ove nedelje ćete napraviti proboj na temu komunikacije, pa će iz vas nekontrolisano izlaziti svašta. Malo vas muči nestrpljenje i to se odražava na brzopletost na poslu. Partner vas u tišini posmatra i prati vaše poteze, nemojte da je/ga lažete nipošto. Slobdni  flertuju sa kolegom/koleginicom.
Pripazite se povrede mišića i nogu.

Ribe
Do kraja nedelje finansijska situacija se menja i to na bolje. Pripazite samo na dugove, ne dozvolite da neki ostanu neplaćeni. Na poslu vam je dinamično i sve vam ide od ruke.  Ne odolevate nekome iz prošlosti, a ako ste u vezi razmišljate o zajedničkom životu.
Zdravlje je dobro.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.