Ovo su tipovo ličnosti koje UVEK KASNE

Sigurno vam se već desilo da je neko zaboravio da se pojavi na ugovoreno vreme jer je zakasnio ili je jednostavno zaboravio na vaš dogovor.

 

Ukoliko se to dešava ponekad, možete reći da takva osoba ima manjak obzira prema drugima. Međutim, ako se ponovi nekoliko puta, pojaviće se sumnja da to čini namerno.

Shodno okolnostima i učestalosti, mogu se okarkterisati sledeći tipovi ličnosti:

Pogledaj i ove vesti...

Šta oblik tela GOVORI o nama?

Zašto sanjamo bivše partnere?

1 od 6

Ležerne osobe

Takav tip ljudi, mogli bismo reći, živi apsolutno ono za čime žudi gotovo svaki savremeni čovek: živi za trenutak, punim plućima u sadašnjosti, ležerno i optimistično.

Sebične osobe
Sebični tipovi su svesni da će zakasniti na svaki dogovor koji zakažu, oni uživaju u kašnjenju i sviđa im se što ih neko čeka. Na taj način daju sebi na važnosti i osećaju se dobro u vlastitoj koži.

Osobe koje je lako dekoncentrisati

Ljudi koji spadaju u ovu skupinu onih koji kasne, često muku muče s nekim poremećajem poput ADHD poremećaja ili opsesivno kompulzivnog ponašanja. Zbog toga kašnjenja i nije toliko na njima jer oni se uglavnom spreme na vreme, ali ih njihovi poremećaji u većini slučajeva odvedu do nekog zadatka koji moraju izvršiti i zbog čega zakasne.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.