Dodela OSKARA ipak ostaje bez voditelja po prvi put nakon 30 godina (FOTO)

Dodela je zakazana za 24.mart 2019.

Nakon skandala zbog Kevina Harta i njegovih izjava Američka akademija za film se odlučila da ove godine nema eksluzivnog voditelja.

Pogledaj i ove vesti...

Zvanično obaveštenje je usledilo nakon silnih nagađanja i netačnih tvrdnji. Akademija se ove godine odlučila da dodelu prestižnih filmskih nagrada vodi nekoliko osoba čija imena još nisu objavljena.

Dodela prestižnog Oskara će se održati 24. februara,  a kako prenosi magazin Variety Akademija pokušava da organizuje sve u veoma kratkom roku.

Prethodni put kad se isti scenario desio je bilo 1989. godine, kad je jedan od voditelja, Rob Lover imao „katastrofalan momenat“ tokom izvođenja, prenosi Variety.

Takođe, Akademija filma, glavni organizator Oskara je postavila uslove glumcima i muzičarima. Ukoliko neko od njih bude učestvovao kao voditelj Zlatnog globusa, neće moći da se pojavi u istoj ulozi na dodeli Oskara.
Daily mail prenosi da je iz tog razloga Margo Robi odbila prezentersku ulogu na dodeli Zlatnog globusa i da je ona potencijalno jedno od lica koej ćemo videti na sceni Dolbi teatra.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.