Da li znate šta je BENCHING u modernim ljubavnim odnosima?

Pojam "benching" (rezerva na klupi) se prvenstveno odnosi na jedan od momenata u početku veze, koja teško može da preraste u ozbiljan odnos.

Kako napreduju tehnologije tako se razvija i društvo, a uz to se menjaju i međuljudski odnosi. Današnje poimanje veze i odnosa se mnogo promenilo u odnosu na neka „pravila“ od pre više od dvadeset godina.

Danas, u moderno vreme, uspomoć mobilnih tehnologija komunikacija biva lakša, ali isto tako komplikuje sve. To što nam je neko, praktično dostupan u svakom momentu, ne znači ništa, specijalno ako nije emotivno dostupan.

Svako igra neke igrice, male ili velike, a to značajno utiče na sam odnos. U početku, partneri se manje poznaju, „opipavaju“ teritoriju, izazivaju i čine sve kako bi privukli pažnju.

Pojam „benching“ (rezerva na klupi) se prvenstveno odnosi na jedan od momenata u početku veze, koja teško može da preraste u ozbiljan odnos.

O čemu se radi?
Sigurno ste gledali nekada bilo koju utakmicu, fudbal, košarku ili neki drugi timski sport. Setite se šta se dešava sa igračima koji pokazuju nedovoljno dobre rezulate – automatski ih menja neko drugi.

„Benching“ je malo viši nivo „ghosting-a“. Potencijalni partner vas konstantno „drži na klupi“ dok se na terenu odigrava prava akcija. Odlaganje viđanja, pravdanje zbog posla i slatko dodvoravanje kako bi ostali igri su prvi znakovi da sedite na klupi kao rezerva ukoliko se neko „povredi“ ili napusti igru.

Koji su znakovi da ste na klupi?

Pogledaj i ove vesti...
1 od 22

1.Javlja se često, uvek ima objašnjenje i uvek je poprilično „sladak“.
Nedostajete mu, jedva čeka da vas vidi, ali eto „ima obaveze“.

2. Deluje kao veoma stvarno i ostvarivo
Naravno, u ovoj fazi ste već „pečeni“. Kada se vidite ( a to je otprilike jednom u deset do petnaest dana) sve je veoma intezivno. Razgovor, dodiri, poljupci i razgovor vam daje nadu da će sve potrajati vrlo dugo.

3. Voleo bi da imate lepu vezu…ali!
Ovo ćete čuti verovatno na trećem dejtu. On bi mnogo voleo da budete par, ali on trenutno nije u mogućnosti da bude sa vama u vezi. Možda vam  neće direktno reći, ali s obzirom na to da vam je to treći dejt za mesec ipo dana, sve je jasno.

4. Posvetili ste čekanju njega i ignorišete druge muškarce
Da, niste to ni primetili zar ne? Niko vas više ne zanima, samo očekujete poruku ili poziv od njega iako se niste videli skoro mesec dana.

5. Počeli ste da proveravate svaki njegov potez na društvenim mrežama
On nema baš puno vremena, to je njegov izgovor. Ali kada pretresete njegove profile na društvenim mrežama uočićete da ipak pronađe vreme za sve ono što voli i one koje voli. Ovo vas dovodi u stanje razočarenja.

6. Kada se javi osećate olakšanje
Poruke i pozivi su retki, a vreme između provodite u nervozi i iščekivanju. Kada se javi, vama je odjednom lakše.
Prvi put kada shvatite da ste na klupi i da ste „zlatna rezerva“ sve pada u vodu.

Koji su to muškarci izuzetno privlačni ženama? Pročitajte OVDE. 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.