Prvih 6 meseci veze otkrivaju hoćete li uspeti kao par!

Prvih šest meseci smatraju se najvažnijim periodom u oblikovanju odnosa između partnera.

Za mnoge parove, ovo je trenutak da ozbiljno razmisli o tome da li su kompatibilni i idu li „istom brzinom u istom smeru”.

Postoji nekoliko načina da se upravo nakon šest meseci veze proceni njena budućnost, ili njen krah.

Ovo je 10 ključnih pokazatelja da vaša veza ima budućnost nakon prvih 6 meseci:

Pogledaj i ove vesti...
1 od 46
  1. Kada ste vi i vaš partner na istoj strani u svakoj prekretnici u vezi, kada ste sinhronizovani i lako postižete dogovor u odnosu na problematične situacije,to je stvarno dobar znak da ćete uspeti.
  2. Kada vas dvoje provodite većinu svog vremena zajedno, znači da ćete i u budućnosti uživati u društvu jedno drugog.
  3. Ako uprkos tome niste zaboravili svoje prijatelje ili stvari koje volite, i niste dozvolili da „izgubite sebe”, zaista imate zdravu osnovu za uspeh.
  4. Vas dvoje razmišljate o budućnosti na isti način i pravite prve veće planove poput, na primer – zajedničkog života.
  5. Vaš partner i vi pomažete jedno drugom da prebrodite teške trenutke i, što je još važnije – znate na koji način to radite tako da mu zaista prija i pomaže.
  6. Ako već zajedno provodite praznike, viđate porodice jedno drugog koliko god možete, velike su šanse da uskoro zaista i postanete porodica.
  7. Ako pozivate jedno drugo u zajedničke poduhvate, od odlaska na rođendan prijatelja do posete rođaka u inostranstvu, znači da osećate da ćete i u budućnosti zajedno negovati veze koje gradite sa drugim ljudima.
  8. Vaš partner je još uvek angažovan, nežan, brižan i nasmejan kao i tokom prvih nedelja veze, a i vi ste podjednako ustreptali u njegovoj blizini.
  9. Oboje osećate kako nikada u životu niste bili srećniji.
  10. Ako ste tokom prvih 6 meseci otišli na barem jedno zajedničko putovanje, makar na višednevni izlet van grada, i proveli se odlično, uz minimum nesuglasica, možete reći da ćete i kroz život moći da putujete zajedno.

Kada nastaju promene u intenzitetu ljubavi kod partnera?

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.