Kako da budete sigurne da je zainteresovan za vas?

Uz pomoć ovih saveta, čitaćete ga kao knjigu!

Svuda u svetu ženske pritužbe se najviše odnose na pitanje da li je muškarcu zaista stalo do njih ili oni jednostavno čekaju da im se u životu pojavi neka zanimljivija žena.
To je delimično vezano i za činjenicu da mnogi muškarci, da ne bi bili suviše providni, kažu da će svakako pozvati ženu koju su tek upoznali čak i kada im uopšte ne pada na pamet da to učine.
Kako, dakle, možete saznati šta je istina? Posmatrajte neke ključne signale muškog govora tela, pa nećete morati da mozgate hoće li vam telefon zazvoniti ili ne.
 
Produžen kontakt očima
Što više gledate nekog muškarca u oči, više će se zainteresovati za vas. Ako muškarac beži pogledom levo-desno, to znači da njegov mozak traži put za bekstvo.
Pogledaj i ove vesti...
1 od 15
Dodirivanje i nežni gestovi
Dodirivanje ruke ili lakta i zagrljaj na rastanku, koji traju malo duže nego što je neophodno, ozbiljan su znak njegove iskrene zainteresovanosti.
Položaj tela
Ako se muškarac telom okrene od vas, to znači da želi da bude na nekom drugom mestu; možda će sesti direktno ispred vas i okrenuti se prema vama licem.
Ako je muškarac stvarno zainteresovan, okrenuće celo telo ili vrhove stopala prema ženi, a i nastojaće da smanji rastojanje između sebe i nje.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.