Ako vam se čini da vaša veza upada u rutinu

Razmislite - koliko je sitnih promena potrebno da biste ponovo osetili svežinu emocija i leptiriće u stomaku?

Ovih nekoliko „sitnica” učiniće vašu vezu zanimljivijom i povratiti privlačnost i strast:

1. Porazgovarajte sa partnerom i vidite šta je to što vas udaljava. Kada shvatite šta vas koči, možete poraditi na tome.

2. Nađite vremena jedno za drugo.
Koliko god da znate da će parnter uvek biti tu za vas, nemojte ga stavljati na poslednje mesto vašeg dnevnog rasporeda. Pronađite vreme samo za njega.

3. Mali znaci pažnje su odličan način da stavite do znanja parneru da vam je stalo i da  želite da mu izmamite osmeh na lice.

4. Romantika vas neće ubiti, a može da rasplamsa strast sa početka veze. Uradite nešto romantično što znate da će vaš parner ceniti.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 28

5. Izrazite se i kažite glasno šta želite. Problemi nastaju kada ćutite i očekujete da vam neko čita misli.

6. Opustite se i ne dozvolite da vaši svakodnevni problemi utiču na vaše ponašanje prema partneru. Čak i kada vam ništa ne ide od ruke, setite se da uvek postoji mesto gde ćete biti sigurni i voljeni, a to je zagrljaj vašeg partnera.

7. Isplanirajte zabavnu nedelju. Napravite spisak aktivnosti koje oboje interesuju, bude adrenalin, rasplamsavaju uzbuđenje, podstiču radoznalost. To može biti i jednostavno upoznavanje nepoznatih ulica u kraju, ili savladavanje novog hobija. Važno je samo da je novo i oboma zanimljivo.

Ovo su tri najveće ubice ljubavi!

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.