JUNEĆA SALATA

Gurmanski!

SASTOJCI:

  • 400 g junećeg mesa
  • 2 krompira
  • 2 šargarepe
  • 2 glavice crnog luka
  • 250 ml majoneza
  • 1 kašičica senfa
  • so
  • biber
  • začin
  • peršun

 

Pogledaj i ove vesti...
1 od 42

Junetinu i očišćenu šargarepu staviti da se kuvaju. Pri kraju kuvanja, nekih 20-25 minuta, dodati očišćen krompir, zatim začiniti po ukusu. Kada je meso skuvano, procediti i sitno iseckati zajedno sa krompirom i šargarepom. Dodati sitno iseckani mladi luk, peršun majonez i senf. Dobro promešati i po ukusu začiniti.

Vodu u kojoj se kuvalo meso iskoristite za supu.

 

Prijatno!

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.