Recept dana: FILOVANI KUPUS SA JUNETINOM

Ovaj recept idealan je za sve vas koji volite da se igrate i eksperimentišete kuvajući.

Sastojci:

  • glavica kupusa oko 1,5 kg
  • 1/2 kg mlevene junetine
  • 150 g dimljene slanine
  • 2 jaja
  • 2 čena belog luka
  • 100 g šampinjona
  • 2 kašike ulja
  • 2 kocke za supu

Priprema:

Na ulju izdinstajte meso sa belim lukom, začinima, slaninom i jajima.

Glavici kupusa odsecite vrh i izdubite koliko god možete kako bi u nju stao fil koji ste pripremili.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 287

Napunite kupus.

Stavite u veću šerpu, prelijte supom da ogrezne i stavite da se kuva.

Kuvajte oko 2 sata na laganoj vatri dok kupus ne bude kuvan.

Ako supa uvri, dodajte još malo vode.

U posebnom tiganju izdinstajte unutrašnjost kupusa sa šampinjonima, začinite i  služite zajedno sa skuvanim kupusom.

Prijatno!

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.