JAJA PUNJENA KAJMAKOM

Savršena za doručak!

Sastojci:

  • 5 jaja
  • 2,5 kašike kajmaka
  • 1 kašika seckanog peršuna
  • 1 dl kisele pavlake
  • 1 kašika prezli

Priprema:

Skuvajte jaja, pa kad se ohlade, oljuštite ih i podelite na polovine.

Izvadite žumanca.

Pogledaj i ove vesti...

SALATA OD CRVENOG KUPUSA

TORTA OD ČAJNIH KOLUTIĆA

1 od 183

Izvađena žumanca ispasirajte i dodajte kajmak i peršun, pa sve lepo izmešajte i time napunite belanca. 

U posudu za pečenje stavite malo otopljenog maslaca, pa poređajte punjena jaja.

Preko stavite pavlaku, pa posolite prethodno proprženim prezlama.

Stavite u  zagrejanu pećnicu i pecite desetak minuta.

Možete služiti i toplo i hladno.

Prijatno!

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.