Sočna rebarca prelivena POMORADžINIM SOKOM

Pomorandža može biti odličan dodatak glavnim jelima, i može dodati dašak egzotike.

 

 

Sastojci:

1,5 kg svinjskih rebara

3 pomorandže

Pogledaj i ove vesti...

Recept dana: kremenadle s lukom

Krmenadle u SOSU OD SENFA

1 od 76

senf

mešavina kurkume, soli i mlevenog bibera

Priprema:

Nožem napravite rezove do polovine rebara, zatim začinite mešavinom kurkume i mlevenog bibera i dodajte soli po potrebi. Rebra stavite u foliju i pecite 90 minuta na 180 stepeni. Zatim otvorite foliju, četkicom premažite senf preko rebara, prelijte sokom od jedne i po pomorandže, a ostatak voća isecite na kolutove i poređajte preko mesa. Pecite još 20 minuta na 200 stepeni dok rebarca ne porumene. Jelo možete da ukrasite ruzmarinom.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.