Torta sa ananasom i jagodama

Vaš najslađi pogodak dana!

Sastojci:

  • 250 g piškota
  • 2 kesice pudinga od karamele
  • 3 dl mleka
  • 4 dl slatke pavlake
  • 5 kašika šećera u prahu
  • konzerva ananasa
  • 2 kesice želatina
  • 5-6 jagoda
  • 1 vanilin šećer

Priprema:

Skuvajte puding. Kada se ohladi, dodajte vanilin šećer i umućenu slatku pavlaku i sve lepo sjedinite.

Polovinu ananasa iseckajte na kocke i ubacite u fil.

Želatin otopite na pari sa 8 kašika vode, sipajte ga u fil i umutite mikserom.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 27

Piškote topite u sok od ananasa, poređajte po dnu i oko kalupa pa sipajte fil.

Preko poređajte kolutove ananasa.

Tortu stavite u frižider preko noći.

Pre služenja ukrasite na pola presečenim jagodama.

Prijatno!

Prevrnuta torta od jabuka

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.