Kako se priprema domaća goveđe supa

Malo više vremena - mnogo više vitamina i bogatstva ukusa!

Sastojci:

1/2 kg govedine (najbolje sa stomaka)
1 šargarepu
1/2 glavice celera
1 koren peršuna
150 g fide
začin,
biber

Priprema:

Govedinu isecite na sitne kockice, nalijte oko 2 l vode i stavite da se kuva.
Kada zavri, kašikom pokupite penu.
Pogledaj i ove vesti...
1 od 229
Poklopite i pustite neka se kuva na tihoj vatri.
Posle sat i po stavite nasečen zelen, posolite, sipajte biber i nastavite  sa kuvanjem.
Kada je kuvano, procedite čorbu u drugi sud i dodajte fidu.
Začinitr i vratite da se kuva desetak minuta.
Meso možete slušiti uz salatu, a možete ga vratiti u supu, pa služiti zajedno.
Supa se kuva oko 3 sata.

Prijatno!

Slane kuglice sa maslinama

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.