RECEPT DANA: Jagnjeći pilav

Sastojci:

  • 750 g jagnjetine
  • 150 ml ulja ili maslaca
  • glavica crnog luka
  • 300 g pirinča
  • veza zeleni
  • 2 kašičice soli
  • kašičica bibera
  • 2 zelene paprike
  • kašika paradjz pirea

Priprema:

Pogledaj i ove vesti...
1 od 4

Isecite meso na krupne kockei prokuvajte u vodi. Kad je napola kuvano, procedite vodu, operite meso i vratite ga u sud. Posolite, dodajte biber i zelen. Izdinstajte glavicu crnog luka i dodajte iseckane paprike. Oprani pirinač propržite na ulju i zalijte supom od mesa. Na šolju pirinča, sipajte dve šolje vode. Pirinču dodajte meso, biber, so i paradajz. Prokuvajte, a zatim ga stavite na pola sata u rernu da se zapeče.

Ragu od jagnjetine!

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.