Specijalitet: Burek s piletinom za doručak

Potrebno je:

  • 600 g pilećeg belog mesa
  • 200 g pečuraka
  • 2 jajeta
  • Šargarepa
  • 6 kora za gibanicu
  • Kašika suvog biljnog začina
  • Kašika maslinovog ulja
  • 2 kašičice začinske paprike
  • Kašičica soli
  • 200 ml ulja za prženje

Priprema:

Pogledaj i ove vesti...
1 od 28

Piletinu barite oko 20 minuta. Listiće pečuraka propržite na zagrejanom maslinovom ulju. Izmešajte sitno isečenu ohlađenu barenu piletinu, pečurke, nastruganu šargarepu, jaja, suvi biljni začin, biber, so i začinsku papriku. Svaku koru isecite na četiri dela i na svaku četvrtinu stavite po kašiku fila i savijte. Bureke stavite u vruće ulje i pržite da porumeni sa svih strana.

BUREK SA ŠAMPINJONIMA – jedini pravi doručak!

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.