Recept dana: Losos sa paradajzom i tikvicama

Počastite sebe ukusnom porcijom vitamina, minerala i dobrih masti.

Sastojci:

  • 4 fileta lososa
  • 2 kašike ulja
  • sok od pola limuna
  • so, biber
  • 2 manje tikvice
  • 1 čen belog luka
  • 2  paradajza
  • 1 kašičica timijana

Priprema:

Filete lososa operite, osušite, posolite i pobiberite, poprskajte limunovim sokom i stavite u frižider.

Tikvice i paradajz isecite na kocke.

U tiganj sipajte kašiku ulja i propržite tikvice, pa dodajte zgnječen beli luk i paradajz.

Posolite, pobiberite i stavite timijan.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 269

Poklopite i lagano dinstajte desetak minuta.

U drugi  tiganj stavite kašiku ulja da se zagreje.

Stavite losos pa malo smanjite temperaturu i pržite  po 4-5 minuta sa svake strane.

Servirajte losos sa povrćem i posolite seckanim peršunom.

Prijatno!

Recept dana: Pečeno povrće sa mlevenim mesom

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.