KAKO ih izbeći: OVE GREŠKE pravimo kada raspoređujemo nameštaj (FOTO)

Postoji nekoliko grešaka koje pravimo kad sređujemo svoj životni prostor. Pogledajte koje su to greške.

#Greška: Plutajući nameštaj
Ako vam je potreban prostor, pomoći će ako veliki komadi nameštaja stoje do zida.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 4

#Greška: Manje je više
Stvarno je istina, manje je više, pogotovo kada je reč o malim prostorima. Ako su vam dnevni boravak i trpezarija preplavljeni nameštajem, izbacite sve što vam nije potrebno. Ponekad čak i sitnice, kao što su ukrasi na policama, stvaraju utisak skučenosti prostora.#Greška: Krevet koji blokira prozor

Krevet koji se vidi preko okvira prozora izgleda čudno i nepraktično, jer sigurno delimično zaklanja svetlost. Ali šta da uradite ako je to jedino mesto za krevet?
U tom slučaju najbolje da izaberete moderne krevete sa niskim ivicama, a iza njega možete da postavite zavese.

#Greška: Pridržavanje konvencija
Konvencije su dobre ponekad, ali nisu uvek primenljive. Zato je najvažnije pri izboru i postavljanju nameštaja da razmislite čemu će on da služi i kako će vama najbolje da koristi.

#Greška: Prolaz kroz prostorije
Prilikom postavljanja nameštaja, vodite računa kako ćete prolaziti između svih tih komada nameštaja. Uopšte nije zgodno da svaki put zaobilazite nameštaj, pogotovo vodite računa o tome ako prostorija ima više od jednog ulaza.

#Greška: Veliki nameštaj
Nameštaj ne mora biti prevelik da služi svrsi. Veliki komadi mogu lako da prevaziđu prostor. Na primer: veliki trosed uglavnom može da stoji samo na jednom mestu u sobi, dok su manje verzije fleksibilnije i uklapaju se na više mesta. Najveća greška je kupovina velikih setova nameštaja. Danas u prodaji možete pronaći mnogo komadnog , malog nameštaja koji može da se premešta u zavisnosti od vaših želja i potreba.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.