NAJUKUSNIJA borba PROTIV STRIJA

Zovu ih nepobedivim protivnicima, ipak...

Protiv strija se možete boriti na više različitih načina – kroz prevenciju, ili tretiranje postojećih; vežbanjem ili različitim tretmanima.

Ipak, ako već ulazite u napornu borbu, učinite je što slađom.

Ovo su namirnice koje svi obožavamo, a odlični su saveznici u prevenciji i smanjenju strija:

1. Verovali ili ne – ČOKOLADA

Tamna čokolada je bogata cinkom, koji pomaže u jačanju vezivnog tkiva kože. Kakao iz čokolade povoljno utiče na hidriranje i elastičnost kože.

2. Ukusne sočne JAGODE

Pogledaj i ove vesti...
1 od 4

Jagode obiluju antioksidantima, koji pomažu u stvaranju kolagena, čineći kožu čvršćom, elastičnom i glatkom. Jagode, takođe, sadrže vitamin C, koji je odličan borac protiv strija i bora.

3. Grickajte BADEM

Badem sadrži vitamin E, koji je značajan antioksidant, hrani kožu, čini je čvrstom i sjajnom.

4. Strastveni NAR

Nar sadrži polifenole, snažne antioksidante, koji ubijaju slobodne radikale, odgovorne za oštećenja na koži. Čaša sveže isceđenog nara svakog dana osiguraće odgovarajući nivo vlažnosti vaše kože, i obezbediti odličnu prevenciju strija.

5. Višestruko potreban – OVAS

Zahvaljujući visokom nivou vlakana, ovas je jedan od najsnažnijih saveznika vaše kože. On uklanja toksine i pospešuje cirkulaciju, kontroliše nivo glukoze u krvi, i balansira količinu androgena (hormona koji utiču na pojavu bora). Silicijum iz ovsa takođe utiče na sintezu kolagena u koži, te ona izgleda mlado, sjajno i negovano.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.