LUSKUZNO utočište MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA završilo na naslovnici engleskih novina! (FOTO)

Niko nije znao gde se tačno nalazi.

Nakon godinu malo više od šest meseci braka princ Hari i Megan, vojvotkinja od Saseksa imaju već tri doma. Trenutno žive u Kensington palati dok čekaju da se završi renoviranje njihovog novog doma, Frogmor hausa.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 57

View this post on Instagram

BREAKING NEWS DA REALEZA ? Harry e Meghan estão mudando de humilde residência: a partir de 2019, a dupla e seu novo herdeiro se muda de Londres para Windsor. Saem do Kensington Palace, onde moram com William e Kate, e vão para a Frogmore House, essa belezura aí das fotos. A Frogmore House não fica muito longe do Castelo de Windsor, onde eles se casaram. A mansão, inclusive, foi até local de uma das festas do casório (a mais animadinha, sem os tios chatos). Para receber os novos donos, a Frogmore House vai passar por reformas para abrigar uma academia, um estúdio de ioga e um super quartinho de bebê. A coisa terá que ser corrida, pois o baby da Meghan deve nascer em abril. Mas algo me diz que a rainha deve ter uma grana guardada pra mandar agilizar as obras ? Fontes próximas me contaram que o real motivo da mudança é que o Kensington Palace tinha só um banheiro pra todo mundo e tava dando briga de manhã cedo ? . . #meghanmarkle #royalfamily #kensingtonpalace #windsor #frogmorehouse

A post shared by Gabi Chanas (@gabi.chanas) on

Međutim, pre nego što su se uselili u Kensington, bračni par Saseks je iznajmio luksuzno imanje u u Kotsvoldu. Poznato utičište bogatih i onih koji to sebi mogu da priušte pruža uživanje u fenomenalnoj prirodi i autentičnom engleskom okruženju.
Imanje poseduje kuću i dvorište koje prilično izolovano u odnosu na ostatak kuća u tom kraju.

Prema pisanju engleske novinarke, Emili Endrus, ovo parče raja vredi oko dva ipo miliona funti. Takođe, ista novnarka tvrdi da je imanje prodato 2013. godine za dva miliona funti, a sobzirom na to da su trenutni stanovnici jedni od najpoznatijih u svetu, cena lako može da ide i mnogo više od prave vrednosti.

Ono što je poznato, to je da su vojvode od Saseksa ugostili u novoj kući Klunijeve, Džordža i Amal, Serenu Vilijam sa mužem i Prijanku Čopru sa Nikom Džonasom.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.