RIZ VINTERSPUN sa naslovnice februarskog VOGUE-a poručuje da su snovi ostvarivi (FOTO+VIDEO)

Glumica, pisac, filantrop...

Riz Vinterspun je poznata po mnogim svojim ulogama.
Jedna od najpoznatijih je ona u legendararnom filmu „Pravna plavuša“ koja ju je vinula u visine.
Za javnost, ona je glumica, filantrop, aktivistkinja, pisac, ali i biznismenka čije bogatsvo se procenjuje na 120 miliona dolara.
Što se tiče njenog privatnog života, Vinterspunova je majka troje dece koje ima iz dva braka, Avu (19) i Dikona Filip (15) i sina Tenesi Tota (6).

Pogledaj i ove vesti...
1 od 197

Za najnoviji broj Vogue magazina pozorala uz majku Beti i ćerku Avu. Neverovatna sličnost je pristuna između ova tri žene.

Oskarovka se u intervuj otvorila po pitanju njenog bogatstva rekavši da joj nije prijatno da razgovara o novcu i da smatra da je to veoma lična stvar.

„Nije prikladno pričati o tome.“ naglasila je, “ Doći će vreme i pojaviće se mesto gde ću otvoreno da pričam o tome. Postoji razlog zašto sam toliko strastvena kada su žene i njihov zarađeni novac u pitanju. Imam puno prijatelja i imam puno profesionalnog iskustva sa ženama koje se plaše i koje donose lične odluke jer se osećaju potpuno paralizovano zato što nisu znale šta da rade povodim novca. Onda ne možete ni da se osećate slobodno ukoliko to ne umete i ne znate.“

View this post on Instagram

“She does everything!” Meryl Streep says about our February cover star, @ReeseWitherspoon. “On top of the acting and producing and the books and @draperjames, she also carves the pumpkins! She raises three kids. She maintains friendships. I know what it’s like to be in this business and also raise kids. You remember that book I Don’t Know How She Does It? That’s Reese!” Witherspoon was a young mom. She gave birth to @avaphillippe when she was 23, just a year before making #LegallyBlonde—“There are pictures of her as a baby on the set,” she says. Her own mother, Betty, was a labor-and-delivery nurse at Nashville’s Vanderbilt hospital, and Witherspoon remembers going to work with her and watching her “take care of seventeen babies at once. There would usually be two women, and they’d be doing all the diapering, all the feeding—everything, all at once,” Witherspoon recalls. “And the crying of the babies! The noise! She said she didn’t even hear it. I remember being so in awe of my mom. She always had a positive attitude, always laughing, always telling a joke, and she always had a billion friends at work. She just loved the women she worked with.” Tap the link in our bio to read the full profile. Photographed by @zoeghertner, styled by @tonnegood, written by @Meghan_daum, Vogue, February 2019.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Vinterspunova je danas srećno udata za Džima Tota i to joj je drugi brak. Prvobitno je bila udata za Rajana Filipa od kog se razvela nakon osam godina braka.
Vlasnica je produkcijske kuće Hello Sunshine, kao i lajstajl brenda Draper James.

Takođe, napisala je knjigu „Whiskey in a Teacup: What Growing Up in the South Taught Me About Life, Love, and Baking Biscuits“ , a jedan od njenih najnovijih projekata je serija Big Little Lies čiju drugu sezonu svi željno iščekuju.

U nastavku intervjua priznala je da joj se snovi tek sada ostvaruju. Kako sama kaže, nije ni mogla da zamisli da će postići toliko. Pre nekoliko godina pravila je planove, priželjkivala, ali i vredno radila na ispunjenju svojih želja.

 

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.