Pet činjenica koje niste znali o BREDLIJU KUPERU (FOTO)

Zanimljivo.

Bredli Kuper je trenutno jedan do najpoznatijih glumaca u Holivudu.

Njegovo režiserski poduhvat “ A star is born“ sa Lejdi Gagom u glavnoj ulozi je bio nominovan za mnoge nagrade, a očekuje se da isti uspeh ponovi i na dodeli Oskara.

Takođe, jedan je od omiljenijih glumaca Klinta Istvuda, pa je u njegovom poslednjem filmu „The Mule“ Kuper jedan od glavnih likova.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 5

Postoje neke nepoznate činjenice koje se tiču ovog poznatog glumca.

1. Bredli Kuper tečno govori francuski 
pre nekoliko godina naterao je mnoge žene da uzdišu kada je u intervjuu progovorio na tečnom francuskom. 2011. je za magazin People rekao da je odlučio da ga nauči nakon što odgledao jedan od francuskih filmskih klasika.

2. Bio je  voditelj emisije koja se bavila putovanjima
Kuper je svoje prve korake na platnu i ekranu napravio kroz emisiju kao voditelj „Treks in a Wild World“. Pojavio se u devet epizoda i bio je u Hrvatskoj, na Aljasci, Njufaundlendu i u Peruu.

3. Diplomirao je sa visokim ocenama i to na prestižnom univerzitetu
Kuper je diplomirao na Džordžataunu, prestižnom fakultetu u Všaintonu. 1987. je odbranio diplomski na temu Nabokove Lolite.

4. Bio je domar
Kada je diplomirao preselio se u Njujork kako bi učio glumu. Da bi se izdržavao morao je da radi i to kao domar u Morgans hotelu. Preko dana je išao na časove kod poznatoG Džejmsa Liptona, a noću je radio u hotelu.

5. Bio je oženjen i u vezama sa poznatim glumicama
Kuper se oženio sa Džejn Despozito u decembru 2006. ali se brak raspao već sledeće godine u maju. Nakon toga bio je u vezi sa Rene Zelveger, Zoe Saldanom i Suki Voterhaus.
Od 2015. godine je u vezi sa maneknekom Irinom Šejk sa kojom je dobio ćerku Leu u martu 2017. godine.

View this post on Instagram

#IrinaShayk #BradleyCooper & Lea ??

A post shared by Loving Haute Couture (@lovinghautecouture) on

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.