MIŠEL FAJFER i DEJVID KELI imaju divnu ljubavnu priču i nakon 25 godina braka (FOTO)

Glumica je otkrila tajni recept za dugotrajnost braka.

Holivudska zvezda, Mišel Fajfer, će krasiti naslovnicu poznatog Instyle magazina. Za tu priliku glumica je odradila foto sešn kojim je veoma zadovoljna.

Dugo nismo imali prilike da čujemo ništa u vezi sa privatnim životom glumice. Međutim, otakako je otvorila svoj Instagram nalog ređaju se slike, a jedna od njih je sa mužem Dejvidom E. Kelijem, scenaristom i producentom.

Keli i Fajferova su u braku 25 godina, a upoznali su se u januaru 1993. godine. Nakon što se upoznali pre prijatelja i imali sastanak na slepo nije sve započelo glatko.

Producent nije odmah odustao pa je več nakon nekoliko dana pozvao Mišel u bioskop. Deset meseci kasnije par se venčao, a istog dana su krstili svoju usvojenu ćerku Klaudiju Rouz.

Samo devet meseci po venčanju Keli i Fajferova su dobili sina Džona Henrija. Zbog niza srećnih okolnosti (rođenje sina, venčanja i usvajanja ćerke) nisu nikada bili na medenom mesecu.

Ovo ipak nije uticalo na brak i lep odnos koji imaju i dan danas.
„Možda se upravo zbog toga svega još nismo zasitili jedno drugoga i digli ruke od nas, jer je naš fokus sve vreme bio uperen na nešto drugo. To ne znači da naš brak uzimamo zdravo za gotovo. I dalje, barem jednom nedeljno, idemo na male romantične izlaske i večere. Samo nas dvoje.“

Izvor Politikina revija

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.