Bračni par BIBER ekskluzivno za VOG otkrivaju razloge zbog kojih su brzo ušli u brak (FOTO)

Venčali su se u septembru samo posle četiri meseca zabavljanja.

Bračni par Biber krasni naslovnu stranu martovskog izdanja magazina Vog.

Pozirali su zagrljeni, a fotografije je uslikala slavna En Lebovic. Hejli je imala belu Pradinu haljinu, dok je Džastin nosio samo crne Diorove bermude. Na slici je u prvom planu i prsten koji Hejli ne skida sa ruke.

U martovskom izdanju Voga, bračni par Boldvin je dao specijalan intervju gde su pojasnili mnoge stvari vezane za njihov brak i sam odnos.

Hejli i Džastin se znaju dugo, davno su bili u kratkoj vezi koja tada nije funkcionisala. Ponovo su se sreli na Floridi tokom proleća, a u junu ju je Džastin zaprosio.

U samom intervjuu za Vog Džastin je priznao da ima problem sa promenama raspoloženja, sa emocijama koje variraju, dok je Hejli ta koja je stabilna i čvrsto stoji na zemlji pa je zbog toga ona najvrednija osoba u njegovom životu.

Biber je takođe priznao da je uzimao lekove kao što su Ksanaks, da je bio promiskuitetan i da mu droge nisu bile strane. Sa ulaskom Hejli u njegov život sve se promenilo.

Hejli je priznala da je brak težak i da su već krenuli na terapiju za parove. Takođe, par je konačno objasnio zašto su požuruli da se venčaju nakon samo četiri meseca veze. Nakon samog ulaska u vezu par je odlučio da nemaju seks pre braka, pa  ih je ova odluka naterala da pojure i venčaju se na brzinu.

Trenutno su u planu crkveno venčanje i svadba čiji datum još nije poznat.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.