MEGAN MARKL I PRINC HARI uvode nova pravila u novom domu, zaposleni su već nezadovoljni! (FOTO)

Verovatno će biti još ovakvih zahteva kada se Megan porodi.

Samo što su se preselili u Frogmor u Vindzoru, princ Hari i Megan Markl postavljaju nova pravila za zapolsene koje se nikome ne dopadaju.

Naime, zabranjeno je parkiranje na parkingu u okviru dvorišta kuće i sada moraju da pešače do radnog mesta oko kilometar ipo.

Pogledajte kako izgleda untrašnjost FORGMORA, nove rezidencije PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL (FOTO)

Pogledaj i ove vesti...
1 od 48

Do pre nekoliko dana zapolseni u Frogmoru su slobodno parkirali automobile ispred ulaznih vrata velelepne kuće, ali se to pravilo promenilo dolaskom vojvoda od Saseksa.

Ovo je potpuno razebsenelo zaposlene i sada koriste skraćenicu kao način podsmavanja mladoj vojvotkinji,  „Ne u Meganinom dvorištu“ (Not in Meghan’s Back Yard) .

Zaposleni nisu jedini koje je odluka kraljevskog para zatekla. Nedaleko od Frogmore-a nalazi se Royal Household Golf Club, a svi koji uživaju u golfu i kriketu od sada moraju da uživaju  i u dugim šetnjama.

„Reći da smo uznemireni i ljuti je preblago. Možemo samo pretpostaviti da Megan i Hari ne žele da gledaju kroz prozor  ljude kako se parkiraju i odlaze u klub“, rekao je jedan ljutiti korisnik kluba.

Izgleda da se već zna ime buduće bebe PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL (FOTO)

Iz Bakingemske palate nisu potvrdili da su Megan i Hari doneli odluku o zatvaranju  parkinga pored njihove nove kuće, ali su potvrdili da će „manje ljudi od sad koristiti taj parking“. Tvrde da je takvu odluku doneo šef osoblja Frogomora, a ne Megan i Hari.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.