SESTRE HADID vladaju modnom scenom, ko su one i zašto su toliko popularne? (FOTO)

Điđi i Bela Hadid pune naslovne stranice mnogih magazina.

Poznate sestre dominiraju manekenskim vodama, a modni dizajenri i brendovi se otimaju o njih.

FORBS objavio listu najplaćenijih manekenki, prvo mesto ne bi trebalo da nas začudi (FOTO)

Pogledaj i ove vesti...

Ko su one?

Bela i Điđi Hadid su ćerke milionera Mohameda Hadida i glumice Jolande Hadid. Otac je poreklom Palestinac, dok je majka  iz Holandije.
Gigi je starija, a Bela i ona imaju rođenog brata Anvara.

Điđi je rođena 23.aprila 1995. godine i pravo ime joj je Jelena Noura Hadid.
Odrasla je u Los Anđelesu, a u Njujork se preselila zbog fakulteta i kako bi razvila svoju karijeru manekenke i foto modela. Studirala je kriminalnu psihologiju u Njujorku, ali je brzo zamrznula studije kako bi se isključivo bavila manekenstvom.

Čim je stigla u Njujork nije prošlo malo već je dobila ugovor sa IMG firmom za modele, koja joj je obezbedila eksluzivne revije i mogućnosti. Nakon toga započinje njen uspon koji još uvek traje. 2015. i 2016. radi sa mnogim poznatim imenima kao što su Tom Ford, Vitkorijas sikret, Maks Mara, Žan Polo Gotije itd.

Takođe, uspela je da stigne na naslovnicu američkog Vogue-a, a kasnije i na druga izdanja u ostalim zemljama popularnog modnog magazina.

Što se tiče privatnog života, Điđi pati od Hašimoto sinfroma koji joj se vratio u punom jeku 2016.godine.
Takođe, Điđi i njen bivši/sadašnji dečko Zajn Malik, popularni muzičar, bili su tema vesti i paparaco novinara. Nakon zajedničkog pojavljivanja na nanslovnici Vogue-a i kampanje za Verasće, par je raskinuo početkom 2018.

Nako ovoga, u junu 2018. potvrđeno je da su opet zajedno, da bi tokom zime definitivno stavili tačku na svoj odnos.

Bela Hadid je rođena devetog oktobra 1996.godine i pravo joj je ime Izabela Kahir Hadid.
Kao i sestra preselila se u Njojork zbog studija u tokom 2014.godine, ali ih je ubrzo napustila zbog manekenske karijere. Bela pati od Lajamske bolesti, koju takođe imaju njena majka, Jolanda i brat Anvar.

View this post on Instagram

wearing marc for marc ?

A post shared by ? (@bellahadid) on

Bela je takođe odmah potpisala ugovor sa IMG-om, krenula u profesionalne pohode i do sada je imala veliki uspeh. Trenutno je zaštitno lice kuće Dior, a poznato je da je vrlo bliska sa sestrama Kardašijan i Džener pa se pojavila u nekim epizodama poznatog rijalitija.

View this post on Instagram

Drove from the city yesterday with all of my siblings to support our Baba speaking at @harvard . He spoke about his life and his many accomplishments but most importantly his journey as a refugee from Palestine. The most emotional part, for me, was hearing about his proudest moment as an architect; building the @hijrahva Mosque in Virginia in 1991. The fact that it still stands tall, as a safe place for Muslims& refugees to feel protected and comfortable, makes me the proudest daughter in the world. Baba, Thank you for constantly teaching &showing me the true beauty and truth of the Muslim/ Palestinian community; I can’t wait to continue to follow in your footsteps. Thank you @israspeaks for your question, contribution and all that you do. Your words speak volumes and I can’t wait to follow all that you do in the world !!! Thank you to @harvardarabalumni & everyone of the board for welcoming us. This day was beyond inspiring ✔️❤️

A post shared by ? (@bellahadid) on

Pošto joj majka jedna od zvezdi rijalitija Real Housewifes of Beverly Hills onda je i ona imala par snimljenih scena u ovom rijaliti programu.
2016. je dobila nagradu modela godine, a pre toga GQ Men of the year award iste godine.

Obe sestre su uspešne toliko da se modni dizajneri i modne kuće otimaju o njih, a predviđaju im sjajnu karijeru. Koleginice i saradnici imaju samo reči hvale za obe, dok mediji tvrde da ne postoji mrlja koja bi umanjila popularnost obe poznate manekenke.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.