Govor tela MEGAN MARKL, pri pojavljivanju pred novinarima, otkrio je mnogo toga (FOTO)

Vojvotkinja se pojavila u nešto drugačijem izdanju nego što smo navikli.

Prilikom prvog pojavljivanja nakon porođaja Megan Markl je blistala od sreće.

Zajedno sa bebm i princem Harijem, vojvotkinja se pojavila u nešto drugačijem izdanju nego što smo navikli od članica kraljevske porodice.

Za početak, novopečeni roditelji su izabrali da odlože pojavljivanje pred medijima nakon porođaja, a zatim su doneli odluku i da pristanu na kratak intervju.
Beba je tokom ovog kratkog pojavljivanja bila mirna,a  roditelji nasmejani.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 48

Konačno smo dobili priliku da vidimo BEBU PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL! (FOTO)

Ekspertkinja za govor tela Peti Vud dala je mišljenje u intervjuu za magazin Meri Kler u vezi sa ponašanjem kraljevskog para.
Ona smatra da je Megan bila srećna, ali da joj je isto tako bilo malo neprijatno. Kako kaže, oboje su se ponašali zaštitnički naspram Arčija i konstantno su pazili na njegove reakcije.
„Ukoliko obratite pažnju na Meganina stopala videćete da je sve vreme vrhovima prstiju pravila blage kružne pokrete. Ovo nije uobičajeno ponašanje za vojvotkinju od Saseksa, ali je isto tako veoma iskreno. Neprijatnost verovatno dolazi iz činjenice da se porodila tek dva dana pre i da joj ova situacija nije bliska.“, navodi Vud.

„Uprkos svemu, Megan izgleda presrećno i sija.“

Vudova takođe navodi da osmeh Megan Markl nije onako širok kao što smo navikli što upućuje opet na to da joj prisustvo javnosti nije baš najprijatnija u tom momentu i da  je verovatno želela da što pre naspusti prostoriju.

Specijalno je iskomentarisala ponašanje princa Harija.
„ovo je po prvi put da vidim njegovo zrelo ponašanje i stav. U njegovom pogledu i stavu se vidi umor, ali i sreća i odlučnost, što je potpuno nov nivo zrelosti koji pokazuje.“

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.