PRINC HARI i MEGAN MARKL su primorani da primaju naredbe od strane samo jedne osobe! (FOTO)

"Kada ne znaš šta da kažeš, ćuti!"

„Kada ne znaš šta da kažeš, ćuti!“ je prvo pravilo Bakingemske palate, koje princ Hari i Megn Markl sada moraju da poštuju.

Preseljenje vojvoda od Saseksa se nije desilo jer su oni to želeli već zato što su morali, piše britanski Express. Kao što je poznato njihove poslove i javna pojavljivanja i  izjave sada kontroliše Bakingemska palata jer su novopečeni roditelji u prošlosti pravili istupe koje kraljica ne odobrava.

Govor tela MEGAN MARKL, pri pojavljivanju pred novinarima, otkrio je mnogo toga (FOTO)

Pogledaj i ove vesti...
1 od 48

Pre samog venčanja , prošle godine, Megan Markl je samoinicijativno dala izjavu povodom situacije sa ocem, što je PR službu šokiralo. Prema pravilima koja se striktno sprovode, u takvim situacijama članovi kraljevske porodice moraju da ćute ili puste službe za odnose sa javnošću da se izbore sa medijima i pritiscima.

Nakon tog ispada, odlčeno je da će se ubuduće svaki istup vojvoda od Saseksa budno motriti i planirati.
Sara Letam je na čelu PR službe mladog kraljevskog para i u obavezi je da sluša naređenja samo jedne osobe, Donala Mekejba, kraljičinog ličnog sekretara i šefa komunikacijske službe.

Kako prenosi Daily mail, Letamova je u obavezi da kontroliše sve poteze vojvoda od Saseksa kako se ne bi izrodila „nezavisna država Frogmor“. Takođe, njihova PR služba je mogućnosti da odbija zahteve princa Hairja i Megan Markl i da im blokira svaki nerazuman potez.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.