PRINC VILIJAM je odlučio da se otvori na bolne teme povodom smrti PRINCEZE DAJANE (FOTO+VIDEO)

Priznao je da je doživeo bol koja ne prolazi.

Učestvujući u BBC-jevom dokumentarcu princ Vilijam je otvoreno ispričao kako se osećao kada mu je majka poginula i kako se danas on i princ Hari nose sa time.

Otvarajući se na bolnu temu u novom dokumentarnom filmu „A Royal Team Talk: Tackling Mental Health“ Vilijam je priznao da je doživeo bol koja ne prolazi.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 12

„Kad doživiš tako težak gubitak u tako rano, osećaš bol kao  nijednu drugu. Znaš da će ti u životu biti jako teško ako se suočiš sa nečim što će ti prouzrokovati još veću bol od te“, rekao je Villiam.
Na to je dodao da je lakše kada se povežeš sa drugima koji su pretrpeli sličan gubitak. Nakon gubitna majke teško se nosio sa obavezama i poslom koji je usledio kasnije, jer se na mestu pilota hitne pomoći iznova suočavao sa smrću i gubicima.

View this post on Instagram

In her own words: "All my hopes are on William now. I don't want to push him. Charles suggested he might go to Hong Kong for the handover, but he said: 'Mummy, must I? I just don't feel ready.' I try to din into him all the time about the media, the dangers, and how he must understand and handle it. I think it's too late for the rest of the family. But William, I think he has it. I think he understands. I'm hoping he'll grow up to be as smart about it as John Kennedy Jr. I want William to be able to handle things as well as John does." ■ من أقوال اﻷميرة: "كل آمالي معلقة في ويليام اﻵن. ولا أريد أن اضغط عليه. اقترح تشارلز بأن يذهب إلى هونغ كونغ لحضور مراسم نقل السيادة [إنهاء سيادة بريطانيا على الجزيرة وعودتها إلى الصين]، ولكنه قال لي: 'أمي، هل يجب علي القيام بذلك؟ لا أشعر بأنني مستعد فعلا.' أحاول أن أوجهه طوال الوقت بشأن الإعلام ومخاطره وكيف يجب عليه أن يتفهمه ويواجهه. وأنا أعتقد بأن التعامل مع اﻹعلام أصبح صعبا على بقية أفراد العائلة المالكة وشعبيتهم في تراجع مستمر. ولكن بالنسبة لويليام، أعتقد بأنه يمتلك تلك الموهبة. أعتقد بأنه متفهم. آمل بأن يكبر ويصبح ماهرا وذكيا في التعامل مع اﻹعلام مثل جون كينيدي جونيور [ابن رئيس الولايات المتحدة]. أريد لويليام أن يتصرف ويتعامل مع مختلف اﻷمور مثلما يفعل جون." ■ #princessdianaforever #humanitarian #princessofwales #princessdiana #gb #hertruestory #kensingtonpalace #uk #thebritishroyalfamily #theroyalfamily #thebritishmonarchy #queenofhearts #instagood #instaroyal #instalike #di #fashionicon #peoplesprincess #style #glamorous #icon #foreveryoung #uk #الأميرة_ديانا #أميرة_ويلز #أميرة_القلوب #الأميرة_ديانا_لﻷبد #بريطانيا #لندن #قصتها_الحقيقية #أميرة_الشعب

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on

„Bio sam jako depresivan, bilo je puno negativnih osjećaja. Teško je kad znaš da je smrt iza svakih vrata. To je bio velik teret za nositi.“

Naglasio je kako je bito da se priča o ovome, specijalno u sredini kakva je Velika Britanije gde se ne odobrava iskazivanje osećanja, specijalno bolnih. Princ Vilijam je imao 15 godina kada je ostao bez majke, a kao najtežu stvar rekaoje da je bila sprovod i njegovo i Harijevo suočavanje sa kovčegom i masom koja je to pratila.
„Sve vreme sam se pitao „zašto ja? zašto nam se to dogodilo? šta sam pogrešno uradio? , ispričao je u dokumentarcu.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.