Još jedno KRALJEVSKO VENČANJE u Vindzoru je obeležilo prethodni vikend! (FOTO)

Ovo je treće venčanje za poslednjih godinu dana.

U subotu je održano još jedno kraljevsko venčanje u Vindzoru u kapeli Sv. Džordža gde su prošle godine isto učinili princ Hari i Megan, kao i princeza Judžejni.

MEGAN MARKL je samo šminku i frizuru za venčanje platila toliko da se mnogima zavrtelo u glavi! (FOTO)

Pogledaj i ove vesti...
1 od 7

Ovog puta udala se Gabrijela Vindzor, ćerka pricna Majkla od Kenta i to za  Tomasa Kingstona. Venčanju su prisustvovali mnogi članovi kraljevske porodice ujedno i kraljica Elizabeta II koja je mladinom ocu sestra od strica.

Jedini koji nisu viđeni među gostima su bili princ Vilijam i Kejt, vojvotkinja od Kembridža, kao i Megan, vojvotkinja od Saseksa.

Gabrijela Vindzor je nosila belu, čipkanu venčanicu, rađenu specijalno za nju, čije je šivenje trajalo pet meseci. Iza romantične venčanice stoji Luiza Bekaria, italijanska dizajnerka koja se potrudila da premaši Živenšijevu kreaciju za Megan Markl, prenose britanski mediji.

Dijamantska tijara, koja je krasila glavu lejdi Gabrijele,  je porodično nasledstvo, a noslila ju je princeza Marina, mladina baka.
U bidermajeru se našlo tradicionalno cveće. U buketu su se našle  ruže boje slonovače, đurđevak, divlji grašak, ali i mirta, koja je po tradiciji deo kraljevskih buketa još od vremena čuvene kraljice Viktorije.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.