MADONA otkrila neke pojedinosti o Donaldu Trampu tik pred izlazak novog albuma (FOTO)

Madona je dala opširan intervju za Njujork Tajms

Bliži se izlazak novog Madoninog albuma „Madam X“ koji bi trebalo da bude dostupan javnosti 14. juna.
U to ime, Madona je dala opširan intervju za Njujork Tajms koji je nazvan „Madona u šezdesetim“. U njemu je ispričala neke pojedinosti o Donaldu Trampu, kao i o Harviju Vejnštajnu, ali i o sebi i društvenim mrežama.

Nastupom na Evroviziji izazvala buru komentara (VIDEO)

„Ne možete da pobedite. Fotografija zadnjice će vam doneti više pratioca, ali će vam istovremeno doneti klevete i uvrede. To je ta smešna pozicija“, kaže 61godišnja pevačica i priznaje da je više volela život bez mobilnog telefona i društvenih mreža. Ipak, pomalo asketski život u Portugalu, u koji se prošle godine preselila zbog škole fudbala najmlađeg sina Davida, učinio ju je usamljenom, pa i tužnom.

O Donaldu Trampu i njoj su kružile svakakve priče. Upoznali su se početkom devedesetih, a Madona je u njegovoj kući u Palm Springsu snimala kampanju za Veršaće.
Pisalo o tome da  je „pokušala da ga ulovi“, međutim  pevačica tvrdi da je zapravo bilo suprotno i da joj je stalno dosađivao.
„Stalno nas je zapitkivao da li je sve u redu, da li nam je udobno, jesu li nam kreveti udobni, jesmo li srećni…“, kaže Madona.

Kada se prisetila Harvija Vejnšajna, nekadašnjim filmskim mogulom , rekla je da je to bilo „prisilno prijateljstvo“ na koje su svi morali da pristanu jer je on bio najuticajniji čovek u Holivudu.  Danas, Vejnštajn je neko ko se sučava sa nekoliko desetina optužbi za seksualno uznemiravanje.

„Tad je bio oženjen, a ja uopšte nisam bila zainteresovana. Bila sam svesna da to radi sa brojnim ženama u tom poslu. Svi smo uvek mislili, Harvey to može da radi jer je moćan, uspešan, filmovi mu odlično prolaze i svi sa njim žele da rade, pa to morate da trpite“,  naglasila je Madona.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.