Konačno je poznat razlog raskida IRINE ŠAJK I BREDLIJA KUPERA! (FOTO)

Nezadovoljstvo je kulminiralo nakon dodele Oskara.

Mediji pokušavaju da saznaju šta se krije iza raskida Irine Šajk i Bredlija Kupera, a ono do čega su došli su potvrdili mnoge sumnje.
Poznato je, prema izvorima raznih američkih tabloida, da je raskid usledio baš zbog filma „A star is born“ i vremena koje je Kuper provodio sa Lejdi Gagom.

IRINA ŠAJK I BREDLI KUPER definitivno više nisu zajedno!

Pogledaj i ove vesti...
1 od 7

Kako prenosi Mirror, ruska manekenka nije samo bila nezadovoljno zbog manjka pažnje i vremena koje Kuper nije odvajao za porodicu, već je bila i ljubomorna zbog kako navode „prerisnog odnosa“ koji je imala Lejdi Gaga sa njim.

„Bredlijev se odnos s Irinom je počeo da se narušava kad je počeo daq snima sa Gagom. Ona ga je više puta optužila da je vara sa njom. Izgubila je svako poverenje u njega“, tvrdi izvor.

Takođe ovaj izvor tvrdi  da su se Bradli i Irina „svađali svaki put kad bi bili zajedno“ te da im je veza bila „u rasulu“.

View this post on Instagram

-1 family? #irinashayk #bradlycooper

A post shared by ✨Ц Е Л Ь 1«k»✨ (@__gamuro__) on

 

Fanovi navijaju da Lejdi Gaga i Kuper završe zajedno, ali to se ipak neće desiti.

„Nema šanse da Gaga i Kuper završe zajedno. Ne sad – oni su dobri prijatelji i stalno pričaju, no nije u njegovom stilu da odmah uskoči u drugu vezu. Posebno nakon svih tračeva o njima zbog filma ‘Zvezda je rođena’. On to ne bi uradio“, rekao je za Insider izvor blizak glumcu.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.