Britanski mediji besni na KRALJEVSKU PORODICU zbog troškova koje su napravili! (FOTO)

Kraljevska porodica je objavila spisak prošlogodišnjih troškova.

Kraljevska porodica je objavila spisak prošlogodišnjih troškova.
Britanski mediji su krenuli u analizu i konačna je zaključeno da su koštali britanske građane oko 23 miliona evra. Između ostalog se najviše prebacuje princu Hariju i Megan, koji nemaju istaknutu funkciju niti će imati pravo na krunu.

BRITANSKA KRALJEVSKA PORODICA zajedno slavi praznike, ali uz neka obavezna pravila (FOTO)

Pogledaj i ove vesti...
1 od 67

Zbog njihovog preseljenja i renoviranja Frogmor kotidža uloženo je oko dva ipo miliona evra, što je po mišljenju britanskog novinara, Pirsa Morgana, preterano.

 

„Cottage na engleskom jeziku znači kućica, ali je Frogmor daleko od kućice. To je palata u koju su Megan i Hari sručili 2,4 miliona funti. Britanski poreski obveznici platili su uređenje toga samo zato što Megan ne voli  Kejt i što ona i Hari ne žele da budu u njihovoj senci“, kaže Morgan.

Takođe, navodi kako je nejasno to što se Hariju i Megan izlazi toliko u susret kad se zna da neće nalsediti krunu niti će biti bitan faktor.
renoviranej Kensington palate je bila skuplja, ali novinar je ovo opravdao činjenicom da će Vilijam i Kejt jednog dana biti kralj i kraljica.

Podsećamo, Morgan je nekadašnji prijatelj Megan Markl sa kojim je ona prekinua kontakt od kako je ušla u vezi sa princom Harijem.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.