Dolče i Gabana održali fenomenalnu reviju koja je sve ostavila bez daha!

Revija je bila inspirisana knjigom Aleksandra Manzonija iz 1827, a reviju je sve vreme pratila opera Đuzepea Đordanija "Caro Mio Ben" u izvedbi Lučijana Pavarotija. Cena haljine basnoslovna.

Pre samo nekoliko dana održana je fenomenalna modna revija popularne modne kuće Dolče i Gabana na jezeru Komo u Italiji.

Dolče i Gabana su otvorili svoju „Alta Moda show“ nedelju mode revijom na kojoj su poznata lica nosile kreacije ove modne kuće.

Da pojasnimo, Alta Moda je italijanska verzija nedelje mode na kojoj se prikazuju unikatni komadi odeće i nakita. Kupci ovih neobičnih i pomalo nestvarnih kreacija nisu poznati i uvek se kriju pa čak i na revijama.

Jedino što znamo je da na primer najjeftinija haljina, koju specijalan kupac može da kupi, košta 60.000 evra.

Naomi Kembel, Lejdi Kiti Spenser, Helena Kristensen i Ešli Grejem su lica koja su pokazale kreacije koje su sve ostavile bez dana.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 16

Revija je bila inspirisana i Promessi Sposi (verenici) knjigom Aleksandra Manzonija iz 1827, a reviju je sve vreme pratila opera Đuzepea Đordanija „Caro Mio Ben“ u izvedbi Lučijana Pavarotija.

Naomi Kembel je nosila prelepu haljinu koja je bila prekrivena perjem u jarkim bojama, dok je na glavi bio šešir u istom stilu.

Lejdi Kejti Spenser, bratanica pokojne Ledi Dajane, je nosila prelepu haljinu sa specijalno napravljenim ukrasom za glavu.

Nakon revije Lejdi Kiti je okačila video zapise sa revije pa smo mogli da pogledamo šta se sve dešavalo pre i posle ovog događaja.

Od ostalih zvezda tu je Ešli Grejem kojoj su fanovi zamerili što je učstvovala na ovoj reviji, jer je Stefano Gabana pre samo par nedelja izvređao njihovu miljenicu Selenu Gomez, napisavši da je ružna.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.