MEGAN MARKL I KEJT MIDLTON u luksuznim i glamuroznim izdanjima osvojile London (FOTO)

Sredu su obležila pojavljivanja čak dva pojavljivanja Megan Markl i jedno Kejt Midlton. 

Sredu su obležila pojavljivanja čak dva pojavljivanja Megan Markl i jedno Kejt Midlton.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 16

Vojvotkinje su na svojim poslovima opravdale očekivanja, pa se se Kejt Midlton u poseti kostimskom departmentu kraljevske opere pojavila u kostimu Oskara de la Rente koji je već nosila 2017. godine.
Kako prenose modni magazini, celokupan purpurni komplet u kombinaciji sa cipelama  i nakitom (minđuše samo koštaju oko šest hiljada evra) je koštao nešto manje od deset hiljada evra, što ovu kombinaciju svrstava u jednu od luksuznijih.

Megan Markl je postala zaštitnik utočišta za pse, Mejhju, pa je tokom jučerašnjeg prepodneva i posetila ovu organizaciju. Vojvotkinja od Saseksa je i sama veliki ljubitelj pasa pa se u Mejhjuu mazila i igrala sa psima štićenicima ove organizacije.

Za ovu priliku, vojvotkinja od Saseksa se odlučila za krem H&M haljinu koja je dostupna svima, po ceno od 35 dolara, dok je preko obukla Armanijev krem kaput koji je dosta skuplji, oko dve hiljade evra.

Ovu jednobojnu kombinaciju uklopila je sa torbom u istoj nijansi koju potpisuje Stela Mekarti, a cena joj je oko 900 evra.
Bež sandale koje je vojvotkinja uparila uz sve su delo Pitera Endrusa i koštaju oko 700 evra.

 

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.