MEGAN MARKL u ŽIVENŠI kreaciji koja je pobrala i kritike i pohvale (FOTO)

Kroj je vrlo jednostavan, ali i rizičan.

Po prvi put, držeći se za ruke, princ Hari i Megan, vojvotkinja od Saseksa su prošetali crvenim tepihom na dodeli Endeavour Fund Awards-a u Londonu.
N aovoj svečanosti se dodeljuju nagrade ranjenim vojnicima koji su imali uspeha u sportskim takmičenjima.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 4

Megan Markl je kao i obično potpuno šokirala svojim modnim izborom autfita koji je mnoge razočarao, a ostale zadivio.

Prva stvar koja upada u oči je to da vojvotkinja ne odustaje od visoke pete i tankih štikli koje mnoge trudnice ne mogu da nose. Naravno, kao i mnogo puta do sada, odlučila se za Akvazura cipele-papuče sa zlatnim kaiševima. cena ovog para, koji se verovatno već rasprodao je 595 evra.

Ono što je takođe donelo veliku polemiku na svim stranama Interneta su na prvi pogled suknja i košulja koje je Megan obukla. Međutim, u pitanju je Živnešijeva kreacija haljine koju je za Megan specijalno dizjanirala Kleir Vejt Keler. Kelerova stoji iza dizajna venčanice vojvotkinje od Saseksa, a ovu modnu kombinaciju je specijalno napravila za Megan.

Gornji deo je u vidu košulje koji ima malo šire rukave, koji se zavrću. Dole je jednostavna suknja koja ima visok struk i kosi izrez  koji otkriva jednu nogu. Vrlo jednostavan dizajn i kroj koji je na ivici da pređe u retro kroj iz devedesetih.

View this post on Instagram

#royalfamily #meghanmarkle #princeharry #maxinfo

A post shared by maxinfo (@maxinfo_official) on

Vojvotkinja je u ruci nosila mini  Živenši torbicu, prsten  Ecksand kao i minđuše Vanese Tugendhaft. Megan je bila u veoma jednostavnom i minimalnom odabiru garderobe i aksesoara, ali to nije umanjilo cenu koja prevazilazi pet hiljada evra.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.