MET GALA 2019. je ostavila mnoge bez komentara! (FOTO)

Ispomerane su granice u kreaciji, a poznati su hrabro izneli najizazovnija modna rešenja.

Može se slobodno reći da je ovogodišnja Met gala poprilično pomerila granice u mašti i kreacijama.

Da li znate sve o MET GALI, najglamuroznijem modnom događaju godine? (FOTO)

Pogledaj i ove vesti...
1 od 7

Modni dizajneri su se potrudili da svaku svoju kreaciju prikažu bomabstično i pompezno, a slavni gosti Ane Vintur se potrudili da budu zvezde večeri.

Prva od njih je i Lejdi Gaga koja je šokirala svojo ptnaestominutnom izvedbom i performansom tokom koje je promenila tri haljine i na kraju završila u donjem vešu. Za celokupno modno rešenje je bio zaslužan Brendon Maksvel.

Selin Dion je blistala u srebrnoj haljini sa milion resica koju je uklopila sa veoma naglašenim paperjastim šeširom. Celokupni izgled  je delo modne kuće Oskar de la Renta.

Ovogodišnja haljina Cardi B je takođe dramatična. Bordo dugačka haljina pokrivala je skoro sve na poznatoj reperki, a iza nje se prostirao šlep dug tri metra. I ovde je, kao i na ostalim haljinama prisutno perje. Za ovaj modni momenat zaslužan je Tom Brauni.

View this post on Instagram

#CardiB #MetGala 2019

A post shared by Fashion’s Biggest Night (@metgala2019_) on

Da li je htela da se našali ili da isprovocira mnoge ne znamo, ali Keti Peri i njeno modno rešenje za ovogodišnju Met galu je više nego komično. Pevačica se pojavila na crvnom tepihu obučena kao luster. Verovatno, njenu ideju, je sprovla modna kuća Moskino.

Ciara, poznata pevačica, je ovog puta oponašala Dajanu Ros iz disko perioda. Iza modnog momenta stoji Dundas.

Dženifer Lopez je došla u svetlucavom i poprilično retro izdanju. Srebrne rese i haljina koja mnogo otkriva su ostvarenje modne kuće Versaće.

Šarene pruge i neobično modno rešenje uopšte ne čudi kada shvatimo da se radi i Kari Delavinj. Iza ovog modnog potpisa stoji Dior.

View this post on Instagram

Cara is also one of my faves this year ?

A post shared by Miley & Robyn (@mileybooty) on

Posle Lejdi Gage najveći bum je napravio Bili Porter koji se pojavio sa čitavom svitom. Pevač se pojavio kao egipatsko božanstvo,a iza ovog neverovatnog perforamsa stoji cela grupa umetnika, šminkera i stilista kojimase Potrer specijalno zahvalio. Bilo je potrebno skoro dva meseca za utradu ovog kostima.

Jedan od škova na crvenom tepihu je i glumac Džered leto koji se pojavio sa replikom svoje glave u rukama. Iza ovog potpuno neverovatnog autfita stoji Guči.

 

 

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.