Ovogodišnja MET GALA je prošla bez nekih poznatih lica, a evo i zašto (FOTO)

Mnogi poznati nisu ove godine prisustvovali ovom događaju

Najprestižniji modni događaj, Met gala, je mesto okupljanja najpoznatijih i najuticajnijih osoba. Mnogi poznati nisu ove godine prisustvovali ovom događaju, iako su oduvek bili redovni gosti.

MET GALA 2019. je ostavila mnoge bez komentara! (FOTO)

Pogledaj i ove vesti...
1 od 14

1. Sara Džesika Parker
Poznata glumica je prethodnih godina bila redovan gost Ane Vintur , ali se ove godine nije pojavila. Razlog koji je navela je bilo neodložno poslovno putovanje.

2. Rijana
Prošle godine Rijana je ostavila jedan od najvećih utisaka pojavljivanjem na Met gali. Ove godine je bila opravdano odsutna. Naime, baš na dan održavanja prestižnog bala, pevačica je potpisivala u Londonu bitan ugovor sa britanskom firmom koja će plasirati njenu kozmetiku.

3. Blejk Lajvli
Prošlogodišnji kostim poznate glumice je bio jedan od najupečatljivijih, ali ove godine smo ostali uskraćeni za njene nove ideje. Pretpostavlja se da je razlog trudnoća koju je glumica objavila pre neki dan.

4. Donald i Melanija Tramp
Predsednički par je bio redovan na raskošnom balu svih godina, sve do 2017. kada je Ana Vintur rekla da nisu više poželjni na listi njenih gostiju.

5. Arijana Grande
Pevačica je ove godine odbila učestvovanje na balu jer je trenutno na turneji koja je počela u martu.

6. Tejlor Svift
Prethodne tri godine nismo imali priliku da vidimo jednu od najpopularnijih pevačica u SAD-u među gostima prestižnog događaja. Razlozi definitivno nisu poznati, ali se pretpostavlja da ju je svaki put neodložan posao sprečio da učestvuje.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.