ŽIVENŠI konačno otkrio ko je novo lice ove MODNE KUĆE (FOTO+VIDEO)

Nekoliko dana za redom Živenši je objavljivao siluete devojke sa visoko podignutim repom nagoveštavajući neko iznenađenje.

Nekoliko dana za redom Živenši je objavljivao siluete devojke sa visoko podignutim repom nagoveštavajući neko iznenađenje.
Tokom vikenda smo saznali šta je u pitanju i na iznenađenje svih objavljeno je da je poznata pop pevačica Arijana Grande novo zaštitno lice poznagtog modnog brenda.

RIJANA prelazi u zonu visoke mode, konačno dobija svoju modnu liniju! (FOTO)

Pogledaj i ove vesti...
1 od 2

Na poslednjem videu se jasnije vidi biserni ukras za kosu koju su nosile Gal Gadot i Kler Vejt Keler na poslednjoj Met Gali kao i haljina koja nesumnjivo podseća na Odri Hebrn u filmu „Doručak kod Tifanija“.

Na svom profilu Grandeova se lično zahvalila na ovoj časti, a Živenši je objasnio zašto je baš nju izabrao za prvo lice.
„Sa velikim ushićenjem kuća Živenši objavljuje prvo lice -snažnu, nezavisnu ženu sa osvežavajućim karakterom i stilom: multitalentovanu Arijanu Grande.“
Sve objave su išle pod heštegovima #GivenchyFamily i #arivenchy pa možemo očekivati novu kampanju čije će glavno lice biti pop pevačica.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.