Izađite iz ZONE KOMFORA i imajte sjajan SEKS

Važno je da se brinemo o sebi više nego što smo to ranije radile. Podstičemo vas da istražite svoju seksualnost kako biste bile sigurnije u sebe, a samim tim ćete se i osećati moćnije.

Bez obzira da li imate partnera ili ste sami, nikada nije loše vreme da uzmete u obzir vaš seksualni život, i pogledajte kako ga možete učiniti boljim i iskrenijim. Jer hajde da se ne lažemo, uvek može bolje i kvalitetnije!

Evo nekih oblasti koje možete istražiti:

Edukujte se
Saznajte više o svojoj anatomiji. Neka vam ne bude neprijatno da se dodirujete. Gledajte odraz svog nagog tela u ogledalu, komunicirajte sa svojim partnerom, istražujte i njegovo telo. Ako ne znate kako se zove neki deo tela ili kako funkcioniše, pitajte nekoga ili jednostavno ukucajte u Google. Čitajte knjige o seksualnosti, a ako zaista želite da proširite svoje horizonte, pročitajte o seksualnoj temi sa kojom se ne identifikujete ili o kojoj ne znate apsolutno ništa.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 13

Vodite računa o seksualnom zdravlju
Nikada nije kasno da počnete da obavljate rutinske preglede kod ginekologa i da radite testiranja na seksualno prenosive bolesti. Pozovite svog lekara i zakažite pregled . Bonus poene “skupite” tako što ćete podstaći partnera, prijatelja ili člana porodice da krenu sa vama i učine isto.

Zaista, ali ZAISTA se dodirujte

Masturbacija ima mnogo, mnogo koristi, pa neka vam cilj bude da istražite malo više. Uključite lubrikante i sexy igračke i eksperimentišite koliko god želite. Sanjarite o fantazijama koje nikome niste otkrili. Dokazano je da, kada jednom saznate šta vas “loži”, mnogo je verovatnije da ćete te informacije moći da podelite sa ljubavnikom.

Probaj nešto novo
Naravno, ovo sve zavisi od vaše zone konfora. Uvek postoji ona stvar koju ste mislili da predložite partneru, ali ste previše nesigurni da to i učinite… E BAŠ tu stvar podelite sa svojim partnerom. Napravite listu seksualnih želja, probudite avanturistički duh u sebi. Budite odvažne. Koristite lubrikant, komunicirajte i idite polako, kako vi osećate da treba! Srećno.

Kaži NE

Možda se ne osećate seksualno. Možda se zapravo identifikujete kao aseksualni – i to je u redu. Prihvatito to kao nešto normalno i posvetite se svom telu na neki drugi način.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.