Da li znate šta su BEN WA KUGLICE?

Ako ste čitali knjigu “Pedeset nijansi siva”, sigurno znate šta su Ben Wa kuglice. Ukoliko niste, mi ćemo vam pojasniti...

Ben Wa kuglice, koriste žene tokom čitave istorije. Veruje se da su ih originalno stvorile japanske žene, pre nego što su se proširile u Kinu, Indiju, Vijetnam, a potom u Evropu, a zatim su postale poznate širom sveta.

 

Koriste se da bi povećalo seksualno uzbuđenje žene, ali i za vežbanje i ojačavanje vaginalnih mišića.

 

Tradicionalno su napravljene od dve šuplje mesingne kugle, od kojih je jedna prazana, a druga sadrži živu ili manju tešku metalnu loptu. Ovih dana možete ih naći od različitih materijala, naravno.

 

 

Predstavljamo vam korak po korak uputstava za ubacivanje Ben Wa kuglica.

 

 

Prvo se stavlja prazna kugla, sve do grlića materice, nakon čega sledi druga „ubačena“ lopta, i nju gurate sve dok ne stupe u kontakt. Kada su loptice na mestu, čak i blagi pokreti bokova ili butina će dovesti do toga da se sadržaj nataknute kugle pomeri i krene u proizvodnju prijatne vibracije.

Uobičajeni primer njihove upotrebe je da ubacite kugle kao što je opisano gore, a zatim nežno sednete na stolicu za ljuljanje ili se prosto sami njišete.

Pogledaj i ove vesti...
1 od 61

Ben Wa kugle predstavljaju savremeniji koncept kegelskih vežbi.

Ubacivanje kuglica ili njihovo „nošenje“, relativno je brz proces, ali može se razlikovati u zavisnosti od vrste lopti koje koristite. Osnovna ideja je uvek ista. Evo nekoliko saveta zajedno sa uputstvima.

Koristite lubrikant na loptama, kako biste im pomogli da lakše uđu.
Lezite ako ovo ranije niste činili, a zatim ubacite loptu (ili kugle) u vaginu dok ste u opuštenoj poziciji.

Držite kugle unutar vagine tako što ćete napeti mišiće noge, a ujedno radite i kegelske vežbe.

Kada uđu u vas, možete sedeti ili se kretati zavisno o vašoj sposobnosti. Žene koje imaju više iskustva mogu ih ubaciti bez problema, i mogu funkcionisati bez ikakvih smetnji.

Brzi saveti

Metalne ili staklene kuglice mogu biti teže za početnike, možda bi trebalo da počnete sa plastičnom ili silikonskom .

 

Temeljno operite kugle toplom vodom i sapunom pre i nakon svake upotrebe. Metalne ili staklene kuglice najlakše se čiste.

Nemojte paničiti ako imate problema da ih izvadite ili ako se zaglave. Ne mogu se izgubiti tamo, pa se opustite, dodajte još malo lubrikanta, krećite se ili čučnite. Izaći će.

 

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.